CRU Overijse opent eethuis ‘CUIT’

Dat CRU niet stilstaat, bewees het met de komst van de tweede vestiging in Wijnegem 2 maanden geleden. De versmarkt gaat verder met de opening van het eethuis ‘CUIT’ in CRU Overijse op 29 juli. De rode draad? Eenvoudige, verse en kwalitatieve fastfood bordjes-  die nog eens graag gedeeld worden ook.

11 metiers. CRU verzamelt 10 ambachten onder één dak. Aan eenvoudige, authentieke en buitengewoon goede voedingsproducten dus geen gebrek. Maar dat je deze nu ook nog eens ter plekke kan nuttigen in goed gezelschap is helemaal mooi meegenomen. Dat brengt ons tot het 11e metier, ‘CUIT’; het eethuis bevindt zich in een bijhuis van de CRU vierkantshoeve en is te bereiken via een aparte ingang. Je kan er terecht voor een lekker ontbijt, snelle lunch of gezellige apéro. ‘CUIT’ kan 40 personen bedienen. Schijnt het zonnetje? Vlij je dan neer op het terras op het binnenplein.

Sharing is caring: Geen kaart of vaste gerechtjes, maar keuze te over aan verse vis, vlees en smaakvolle groentjes. De suggesties kan je lezen op het bord en verder combineer je zelf naar hartenlust. Fans van tapas en foodsharing kiezen samen verschillende bordjes en gaan collectief op culinaire ontdekkingstocht. De keuken volgt de seizoenen en garandeert altijd verse, buitengewoon goede producten.

Bij het binnenkomen, word je verwelkomd door de CRU Gastheer. Je kiest je vis, vlees of groenten en vervolgens tovert de kok je keuzes met liefde om tot een heerlijk gerecht. Schuif je benen onder de lange, authentieke tafels en het smullen kan beginnen. Geen honger maar dorst? Ook voor een verfrissend drankje kan je bij CUIT terecht.

Privé onder de nok. Wie wil vergaderen in een hip decor, kan vanaf september terecht in de privézaal van ‘CUIT’. In de nok van de oude schuur kan je vergaderen onder de authentieke houten balken. Voor een originele lunch of lekkere catering kan je terecht bij de keuken van het eethuis.

De openingsuren van ‘CUIT’ lopen gelijk met die van de versmarkt. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  11:30 – 18:30, vrijdag, zaterdag en zondag 9:00 – 18.30. Ontbijten kan op vrijdag, zaterdag en zondag. De lunch en apéro (of afterwork of pré-dinner) vloeien in elkaar over. www.cru.be