Hilton Taghazout bay beach resort & spa – Marokko

Het nieuwe Hilton Taghazout bay resort dat in 2018 de deuren moet openen krijgt 170 kamers mee en in een aanvulling op het bestaande, weliswaar nog beperkte aanbod, in Marokko.

Het resort 17 km ten noorden van Agadir heeft zicht op het Altasgebergte en vanzelfsprekend de Atlantische kustlijn. Gasten zullen er gebruik kunnen maken van een on-site surf kamp, tennis en golf academy, een 18 holes golfbaan en hiking en mountain biking. Het resort ligt op 40 minuten van de luchthaven van Agadir.

Naast de stranden komt er een openluchtzwembad, krijgt het hotel een full service spa, 2 restaurants en bar. Voor zakenlui staan 4 vergaderzalen en een ballroom voor 500 personen ter beschikking.

Het nieuwe resort is een aanvulling op de lopende projecten van Hilton Tanger City & residence en Hilton Tanger Al Houara resort & spa, projecten die beide volgend jaar de deuren openen.

Met het nieuwe project speelt Hilton in op het groeiend aantal toeristen dat sinds 2000 verdubbelde. De nieuwe luchtvaartverbindingen met de EU inzonderheid Duitsland, Spanje en Frankrijk, moeten dit aantal de komende jaren nog fors doen stijgen.