Da Maurizio is geboren

Na ruim 2 maanden zijn we weer geopend. Da Maurizio is geboren, een plek waar Maurice weer als vanouds zijn ding staat te doen achter het fornuis. Na de Gouden Leeuw en Vis aan de Markt, een heerlijk restaurant met zoals de naam het al zegt de keuken van Maurice in een Mediterraan jasje.

Da Maurizio is geopend van woensdag t/m zondag voor diner. Met maximaal 13 tafels voor ca 40 gasten gaat Maurizio voor versheid, kwaliteit en een relaxte sfeer.

Producten van seizoen en streek en natuurlijk de signatuur gerechten van Maurice als Oosterscheldekreeft en pre -sale lam. Meerdere wijnen per glas en een wijnkaart die varieert op het bord. Vanaf 1 April is het Oosterscheldekreeftenseizoen van start gegaan en serveert Maurizio uiteraard een  mooi menu.

Da Maurizio beschikt over 2 gastenkamers welke geboekt kunnen worden in combinatie met een dinertafel.

Camere Heger

Grote kamer voorzien van 2 afzonderlijke bedden tegen elkaar aan, Flat screen tv, wifi en zithoek. Badkamer met bad, douche en toilet, Faciliteit voor koffie & thee. Het ontbijt wordt u aangeboden dmv een ontbijtmand die u kunt gebruiken op de kamer of in de tuin. De prijs is per nacht per kamer € 120,-

Camere Claes

Klein kamer voorzien van 2 afzonderlijke bedden tegen elkaar aan, Flat screen tv, wifi, Badkamer met bad, douche en toilet, Faciliteit voor koffie & thee. Het ontbijt wordt u aangeboden dmv een ontbijtmand die u kunt gebruiken op de kamer of in de tuin. De prijs is per nacht per kamer € 90,-

Da Maurizio – Hoge Markt 8, 4694 CG Scherpenisse – tel 31 166 663 901

Woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur – zondag vanaf 16.30 uur

www.da-maurizio.nl