De Zoete Bron – Oud-Heverlee

De Zoete Bron is gelegen aan de Zoete Waters met zijn gezellige drukte aan de rand van het Zoniënwoud en voorzien van een uniek zonneterras dat uitkijkt over het water en de bijhorende bedrijvigheid, is de Zoete Bron met zijn ruime parkeergelegenheid the place to be.

Zoals je het van een Grand Café mag verwachten kom je hier voor de bruisende gezelligheid en om te genieten van de (h) eerlijke keuken, waarbij op woensdag de steak, op donderdag het stoofvlees en op vrijdag de scampi’s extra in de belangstelling staan met telkenmale enkele leuke suggesties die meer dan eens ook seizoengerelateerd zijn.

De uitgebreide kaart met Brasserie genoegens , bieden u een unieke kans om de lekkere keuken met wereldse invloeden en maandelijks wisselende suggesties te verkennen. De Zoete Bron is een ontmoetingsplaats bij uitstek tijdens zomerse dagen, maar zorgt ook in de herfst en winter voor een aangenaam decor, waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van het gezellig samen zijn met een glaasje en lekker eten.

Keuze is er te over op de kaart met fingerfood, pasta suggesties, vlees- en visbereidingen. Voor de kleinsten is er een speciale kinderkaart, terwijl men in de namiddag van desserts, pannenkoeken en wafels kan genieten. Het lunchmenu wordt in drie formules aangeboden: hoofdgerecht, soep en hoofdgerecht en soep, hoofdgerecht en koffie.

Met de herfst- en winter op de drempel blijft het bos voor leuke wandelingen en ontspannende uitstappen zorgen. De kaart van De Zoete Bron pikt eveneens op de koudere periode in met o.m. kroket van everzwijn, hertenburger, stoofvlees van everzwijn met gratin dauphinois, filet van fazant met witloof, kastanjechampignons en hertenfilet met wildpeper, veenbes, pompoenpuree en amandelkroketten. Een uitgebreide aan hartige en stevige hapjes die na een winterse wandeling ongetwijfeld volop tot hun recht komen.

De Zoete Bron – M. Noëstraat 15 – 3050 Oud-Heverlee

www.zoetebron.be