Delacre, de fonkelende ster van elk feest

Elk jaar kijken we er weer reikhalzend naar uit: de eindejaarsfeesten. Gezellige, magische momenten om te vieren met vrienden en familie. Hoogtepunt is telkens weer het openen van de cadeautjes. En de feestvreugde wordt alleen maar groter met de onweerstaanbare lekkernijen van Delacre. De koekjesmaker, bekend om zijn authentieke vakmanschap, brengt dit jaar twee collecties uit met een uniek design, helemaal in lijn met de sfeer van de gezelligste feesten van het jaar.

Delacre, voor magische eindejaarsfeesten!

Tea Time, de klassieker van Delacre die het meteen gezellig maakt! Tijdens de eindejaarsfeesten schakelen we culinair gezien een versnelling hoger. Ideaal dus om de legendarische koekjes van Delacre te (her)ontdekken. Marquisette, Biarritz, Cigarette Russe en heel wat andere Delacre-klassiekers zijn de smaakbommen van ‘Moments Magiques’ collectie: drie koekjesdozen met stijlvol design die de magische sfeer van kerst oproepen. Om cadeau te doen of jezelf mee te verwennen. Gewicht: 1 kg – Afmetingen: 25 x 21,5 x 9,5 cm – Aanbevolen verkoopprijs: 12,99 euro (16 variëteiten)

‘ETOILE’ van Delacre laat Kerstmis extra fonkelen.

Met ‘Etoile’ zorgt Delacre voor nog een extra vleugje magie. De collectie bestaat uit vier dozen hemelse koekjes op basis van innovatieve recepten. Ze werden zorgvuldig uitgekozen op basis van hun kwaliteitsvolle ingrediënten en unieke smaak.  De luxueuze dozen met sterdessin, verkrijgbaar in limited edition, bevatten een selectie signature koekjes met overheerlijke smaken. Speciaal voor de feesten werden er vier stervormige koekjes met chocolade gecreëerd (Fondante, Noire Intense, Noisette en Noire & Lait). Daarnaast gaf Delacre zijn klassiekers Marquisette, Biarritz en Cigarettes Russes een update voor nog meer culinair genot.

De dozen zijn verkrijgbaar in twee versies. De stijlvolle trommel van metaal leent zich perfect als geschenk. De kartonnen versie is ideaal om jezelf én je vrienden of familie mee te verwennen. Speciaal voor de liefhebbers van de Etoile-koekjes bracht Delacre het assortiment ‘Constellation’ uit. Die collectie bestaat uitsluitend uit de vier overheerlijke sterrenkoekjes met pure chocolade, intens pure chocolade, hazelnoot en melkchocolade. Daarnaast innoveert Delacre met ‘Décoration’: feestelijk lekkers om mee uit te pakken op de feesttafel. Naast een smaakvol cacaokoekje bevat deze doos verrukkelijke zandkoekjes in de vorm van een kerstboom, een adventskrans en cadeautjes, gemaakt met roomboter en lekker veel stukjes Belgische chocolade.

Doos ETOILE 415 G – Aanbevolen verkoopprijs: 12,99 euro (7 variëteiten) – Doos ETOILE 255 G – Aanbevolen verkoopprijs: 6,99 euro (6 variëteiten) – Doos CONSTELLATION Gewicht: 140 g – Aanbevolen verkoopprijs: 3,99 euro (4 variëteiten) – Doos DECORATION – Gewicht: 90 g – Aanbevolen verkoopprijs: 2,99 euro (4 variëteiten). Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize

Het begon allemaal in de jaren 1880, in hartje Brussel. Daar creëerde Charles Delacre voor het eerst zijn verrukkelijke specialiteiten. Zijn vakmanschap, zin voor vernieuwing en passie voor kwaliteit, proef je vandaag nog steeds in iedere creatie van Delacre. Iconische koekjes zoals Cigarettes Russes, Marquisette en Biarritz hebben het TeaTime assortiment, met zijn 16 heerlijke variëteiten, zo beroemd gemaakt.