Deliveroo nu ook beschikbaar in Oostende

Een dagje aan de Belgische kust gepland? Door de huidige maatregelen zal het niet altijd even gemakkelijk zijn om een plaatsje op een terras te vinden of vergeet je wel eens op voorhand te reserveren. Geen nood, want Deliveroo is vanaf woensdag 1 juli beschikbaar in de Belgische badstad Oostende en levert op elk moment van de dag op jouw gewenste locatie!

Zin in een verfrissend ijsje, maar heb je geen zin om aan te schuiven? Een apéro met vrienden op het strand zonder die te zware frigobox te moeten meezeulen? Of een impulsieve picknick in de duinen? Deliveroo levert precies op jouw gewenst locatie. Zin in een brunch, lunch, vieruurtje, diner of een late night avond snack? Op elk moment van de dag staat Deliveroo voor jou klaar!

Deliveroo en zijn riders zijn neergestreken in Oostende! Deze Belgische badstad staat nu mee in de lijst samen met 12 andere steden waar de Deliveroo-riders actief zijn. Meer dan 30 koeriers, zelfstandig of student, zullen jouw delivery maaltijd aan huis of je locatie leveren!

Welke restaurants je ondermeer exclusief kan verwachten op het platform? Geniet van een brunch, aangeboden door Expo & Kafie. Voor lunch en diner heb je verschillende opties van JILLES voor beer & burgers en de Belgisch-Franse keuken TAO tot bar bites van La Vie, Japans van Sensai en Italiaanse pizza van By Sam. Op zoek naar een verfrissend tussendoortje? Bestel dan via Deliveroo een frozen yoghurt bij Planet Yoghurt of een McFlurry bij McDonald’s!

En er is nog goed nieuws! Ook na de zomer blijft Deliveroo beschikbaar in Oostende. Oostendenaars en vakantiegangers hebben keuze uit meer dan 30 restaurants die op Deliveroo.be terug te vinden zijn. En dit aanbod zal komende weken nog toenemen om een zo ruim mogelijke keuze aan gerechten aan te bieden voor ieders smaak.

De lancering in Oostende is ook positief voor de vele restaurateurs in de badstad.

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo: “We kunnen restauranthouders helpen nieuwe klanten te bereiken, maar ook klanten te bedienen waarvoor er geen plaats is op terras of in de zaal en ook zij die niet tot in het restaurant kunnen komen. Door de COVID19 crisis hebben veel restaurants hun deuren tijdelijk moeten sluiten, en Deliveroo hoopt dan ook dat dankzij de nieuwe samenwerking restaurants hun omzet terug kunnen verhogen door een groter publiek te bereiken en meer gerechten te verkopen.”

“De komst van Deliveroo is een extra boost voor de Oostendse restaurants”, aldus Burgemeester Bart Tommelein. “Heel wat zaken hebben ondertussen geïnvesteerd in take-away en delivery. Een grote speler als Deliveroo zal er voor zorgen dat heel wat mensen ook thuis kunnen genieten van de heerlijke gerechten van onze restaurants.”

Charlotte Verkeyn, schepen voor Ondernemen, sluit zich aan bij de burgemeester: “De start van Deliveroo komt op een uitstekend moment, na de moeilijke periode die de Oostendse horeca te verduren kreeg. We hopen dat dit initiatief onze ondernemers een extra duwtje in de rug zal kunnen geven om van de komende maanden samen een geslaagde zomer te maken.”

Deliveroo doet er alles aan om de veiligheid van hun klanten, koeriers en restaurants te waarborgen. Net zoals alle overige steden waar Deliveroo aanwezig is, worden bestellingen contactloos opgehaald en op de gewenste locatie bezorgd. Met de code ‘OOSTENDE’ krijg je 2x € 5 korting!

Volledig overzicht aan restaurants dat momenteel op Deliveroo beschikbaar is: Sensai Oostende – JILLES beer & burgers – Planet Yoghurt Planet Pasta – Panos –Mamacita – Pokébar Ohana – Bottarga – McDonald’s – Resto Benny’s – Bliny’s – Bistro Pepe’s – Mommy’s Bastards – Rooster Chicken – Pizza Hut -Frituur Hazegras – PAUL – Expo&Kafie – Madam Kroket – Taverne Koekoek – Tasty Subs – Panos Ernest Feys – TAO Resto – Lounge Bar – Frituur Franky – The Noodle Bar – Pizza & Pasta Poppy’s – By Sam – La Vie

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.be, Facebook, Instagram.