Drinkbouillon van Belgische bodem

Geef je lichaam een healthy boost met de drinkbouillons van Brothway

Met Brothway, verwelkomt de Belgische markt een nieuwkomer, een 100% natuurlijke drinkbouillon boordevol vitaminen en mineralen. Daarbovenop biedt Brothway talrijke gezondheidsvoordelen en dit alles in een compact glazen flesje met een heerlijke smaak. Ontdek hieronder hoe Brothway jouw levensstijl kan versterken.

Een healthy boost voor je lichaam:

In Amerika zijn drinkbouillons, ook wel bone broth genoemd, een enorme hype. Dankzij de opmerkelijke voordelen, maakt de drinkbouillon ook zijn opmars in de rest van de wereld. In België neemt het team achter Belfond, met de creatie van Brothway, het voortouw. Het bedrijf bestormde enkele jaren geleden reeds de markt met artisanale en biologische fonds (de gezonde variant van het bouillonblokje), en wil deze missie doortrekken naar de drinkbouillons.

“Als Belgische speler vonden we dat we niet konden achterblijven op de bone broth trend, waarbij we de gezondheid kunnen boosten en dit dankzij het gebruik van onze lokale ingrediënten. Uiteraard is ‘healthy’ het uitgangspunt, maar het moest ook gewoon lekker én betaalbaar zijn! De combinatie van deze drie elementen is uniek, en dit niet alleen in België.” – Frederiek Ballière, founder van Brothway

We kennen wellicht allemaal de bouillon als smaakversterker bij het bereiden van gerechten, maar wat is een drinkbouillon nu precies? Drinkbouillons zijn een bron van collageen en eiwitten, en zorgen voor een sterker bottenstelsel en een elastischere huid. “In plaats van een dagcrème met collageen op je gezicht te smeren, kan je collageen ook simpelweg drinken!”, klinkt het bij Brothway. Daarnaast bevatten deze vetarme drinkbouillons enorm veel vitamines, mineralen en proteïnen. Klinkt als muziek in de oren, niet?

100% Belgisch, artisanaal, biologisch en natuurlijk

Brothway verzamelt al deze gezondheidsvoordelen in een compact glazen flesje (180 ml). De bouillons worden op artisanale wijze geproduceerd door het Brothway-team dat elke dag op zoek gaat naar biologische en natuurlijke producten uit eigen land. Tijdens het koken van het vlees en de beenderen wordt de bouillon op smaak gebracht met verse groenten en kruiden. Na het kookproces (tot wel 72 uren!) komen de voedingsstoffen en de overheerlijke smaak vrij. De bouillons van Brothway zijn suikervrij, zoutarm, rijk aan proteïnen en bevatten geen smaakversterkers of bewaarmiddelen.

Brothway verovert de Belgische markt met 5 smaken: bio beef, chicken curcuma, nordic lobster, thai chicken en vegan. Thai Chicken: een spicy hommage aan de Aziatische drinkbouillons, rijk aan proteïnen, bevat collageen, laag vetgehalte en 100% natuurlijk. Chicken Curcuma: een zachte classic uit grootmoeders keuken, rijk aan proteïnen en collageen, laag vetgehalte, 100% natuurlijk, Curcuma ondersteunt de lever, galwegen en gewrichten. Nordic Lobster: op basis van kreeft en Noordzeegarnalen, bevat zink: versterkt de immuniteit, bevat glucosamine: onderhoudt het kraakbeen in de gewrichten, zonder smaakversterkers of bewaarmiddelen. Bio Beef: een lekkere, goed gekruide klassieker (glutenvrij), en met 4.96/100g de absolute collageen kampioen, rijk aan proteïnen, voedingsstoffen en vitamines, bevat collageen, laag vetgehalte, 100% natuurlijk. Vegan : de veggie versie, met gember als extra touch, laag in calorieën, glutenvrij, 100% natuurlijk, bevat gember: positief effect op spijsvertering, darmfunctie, hart en bloedvaten

Als ontbijt, slaapmutsje of na het sporten

De Brothway-drinkbouillons zijn eenvoudig en snel in gebruik. Dankzij het handige formaat van het flesje, kan je de Brothway-drinkbouillons overal meenemen. Warm het flesje simpelweg op in de microgolf of op het vuur. Ready to drink?

Maar wat is nu het geschikte moment om zo’n drinkbouillon te consumeren? De Brothway-bouillons kan je op verschillende momenten doorheen de dag drinken: ’s ochtends op een nuchtere maag, als vervanger van een coffee break om 10 uur, na een intensieve sportsessie of als slaapmutsje voor het slapengaan. Bouillon werkt trouwens ook helend na de bevalling.  Wist je bovendien dat drinkbouillons een ideale dieetpartner zijn? Een warme drinkbouillon is het perfecte alternatief wanneer je aan intermittent fasting doet en sneller vet wenst te verbranden. On top, voel je je energieker, double win dus!

Brothway, onderdeel van het Belgische bedrijf Belfond, is een Belgische drinkbouillon gemaakt van 100% biologische en natuurlijke producten. Het vlees en de beenderen worden op een artisanale manier bewerkt zonder smaakversterkers of bewaarmiddelen. De bouillon wordt met verse groenten en kruiden op smaak gebracht en is helemaal gebruiksklaar. Je hoeft de bouillon enkel op te warmen en dankzij het handige formaat van het flesje kan je Brothway overal meenemen. Perfect als tussendoortje, opkikker na het sporten of om tot rust te komen voor het slapen gaan. www.brothway.com