Duik de zomer in met waterdrop

Een absolute must voor de start van het zomerseizoen: de nieuwe ICE TEA met framboos. Verleidelijk fruitig met een subtiele bloemengeur

Trouw aan haar missie “Mensen meer water laten drinken op een duurzamere manier”, breidt waterdrop® het assortiment ICE TEAS verder uit. Vaak blijkt het moeilijk om meer water te drinken in de zomer, maar met een overheerlijk smaakje en een paar ijsblokjes wordt het puur kinderspel.

De splinternieuwe Raspberry Ice Tea van waterdrop® brengt je meteen in volle zomerstemming met zijn subtiele mix van zwarte thee en framboos. De ideale dorstlesser voor warme dagen, een ware uitnodiging om de zomer in te duiken en van elk moment te genieten met een verleidelijk fruitig drankje met een subtiele bloemengeur!

De waterdrop® ICE TEAS zijn ronduit uniek. Een verfrissende hydratatie met echte thee en zonder suiker, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Met waterdrop® proef je de zon altijd én overal en dankzij een unieke samenwerking met Plastic Bankom help je plasticvervuiling in de oceanen te verminderen.

De Raspberry Ice Tea van waterdrop® is te koop zowel online als in de twee Belgische waterdrop® winkels in Brussel en Antwerpen of in je favoriete supermarkt. ​​Aanbevolen verkoopprijs Raspberry Ice Tea van waterdrop®: €8,99 (12 microdrinks) – waterdrop® ICE TEA verkozen tot product van het jaar 2024

De lancering van Ice Tea Framboos markeert een nieuwe mijlpaal voor waterdrop®, dat de grenzen van innovatie en kwaliteit blijft verleggen. Wist je trouwens dat waterdrop® ICE TEA LEMON en PEACH verkozen zijn tot Product van het Jaar 2024 in België, Frankrijk en Nederland?

Aanbevolen verkoopprijzen : Frambozen ijsthee: €8,99 (12 microdrinks) – Perzik of citroen ijsthee: €8,99 (12 microdrinks) – IJsthee trio doos: €26,97 (3 smaken, 36 microdrankjes) – Fles & ijstheeset: €56,87 (borosilicaat glazen fles + 36 microdrinks) – IJsblokjesbakje: €14,90 (siliconen, BPA-vrij) – Grote glazen karaf: €24,9 (1L, borosilicaatglas)

Alle info op waterdrop.nl