Eat this meat

Kersverse Snackmaster winnaar Hendrik Buysse van Blendbrothers brengt samen met broer Kamiel Buysse een kookboek uit

Op woensdag 20 december won chef-kok Hendrik Buysse van Blendbrothers de felbegeerde titel van Snackmaster, in het gelijknamige programma op VTM, met de perfecte kopie van een Pim’s koekje. Deze chef is nog niet aan zijn proefstuk toe, en bedenkt samen met broer Kamiel Buysse nieuwe culinaire concepten en producten voor restaurants en food brands over heel de wereld. Hun derde boek uit de kookboekenreeks EAT THIS is nét uit en legt de focus op vlees, na een eerste en tweede editie rond vis en groente.

EAT THIS MEAT is nu te koop in de boekenhandel en online.

In Eat this meat delen de Blendbrothers hun liefde voor pure stukken vlees en kwalitatieve ingrediënten. Geïnspireerd door gerechten die ze over de hele wereld hebben ontdekt, maar ook door het eten waarmee ze opgroeiden, pimpen ze moeiteloos meer dan 45 eenvoudige bereidingen tot bijzonder smakelijke gerechten. Verrassend, altijd inspirerend, maar vooral  smaakvol, of het nu rund, varken of gevogelte is.

In de Eat this!-reeks delen Hendrik en Kamiel Buysse, twee culinaire broers geboren uit de Zeeuwse klei, hun passie voor koken. Aanvankelijk reisden ze de wereld rond om voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers te koken. Tegenwoordig ontwikkelen ze producten voor zowel horeca als retail.  Daarnaast ontwikkelen ze recepten en adviseren en trainen ze restaurants op culinair vlak. Blendbrothers.be

EAT THIS MEAT – Blendbrothers – Uitgeverij Lannoo – ISBN 9789401497244

Hardback – 192 pagina’s 26,99 euro

Beeld: © Heikki Verdurme

 

.