Een heerlijke verfijnde traktatie voor mama e papa

hen dit jaar bijvoorbeeld met een heerlijk geschenk van Leonidas.

Vanaf 18 april zullen er verschillende verpakkingen beschikbaar zijn om mama en papa hun favoriete Leonidas-pralines in te presenteren. Naast de vierkante dozen is er nu ook een prachtig ‘verrassingszakje’ verkrijgbaar. De koraalrode versie voor mama en de blauwe versie met Schotse ruiten voor papa bevatten een kaartje waarop je jouw persoonlijke boodschap kan schrijven!

Deze mooie moeder- en vaderdagverpakkingen zijn speciaal ontworpen om te vullen met de bekende Leonidas-pralines. En we kennen allemaal de favoriete smaken van mama en papa, die hen gegarandeerd een klein (of groot) moment van geluk zullen bezorgen, nietwaar?

Om ons aller mama’s en papa’s te vieren maken ook de Irrésistibles vanaf 18 april 2022 hun comeback in vier beperkte oplages:

Irrésistible  Zwarte bes: Roombotercrème met zwarte bes in een jasje van pure chocolade – Irrésistible Roze pompelmoes: Roombotercrème met roze pompelmoes in een jasje van gemarmerde melkchocolade – Irrésistible Perzik: Roombotercrème met perzik in een jasje van melkchocolade – Irrésistible Aardbei-Rabarber: Roombotercrème met aardbei en rabarber in een jasje van witte chocolade. Kortom, verfijnde pralines gevuld met liefde en fruitige smaken!

Aanbevolen verkoopprijzen: Vierkante doos gevuld met een assortiment van 300 g pralines: € 13,5 – Verrassingszakje gevuld met een assortiment van 250 g pralines: € 9,5

Samengevat: Nieuw: speciale koraalrode en blauwe verpakkingen voor Moederdag en Vaderdag – Terugkeer van het Irrésistibles-assortiment in beperkte oplage – Beschikbaar vanaf 18 april 2022