Win je droomzetel

: ‘Sofacompany’s Spring Contest’ in Antwerpse showroom

Zat 02/04 & Zon 03/04 – Deens designmerk viert 10de verjaardag

Sofacompany blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. En dat wil het Deense designmerk graag vieren met alle interieurliefhebbers. Wie op zaterdag 2 april of zondag 3 april naar de Antwerpse showroom komt, maakt kans om zijn of haar favoriete meubel uit de toonzaal te winnen! Heb jij ook nood aan een fris lente-interieur maar heb je niet zoveel geluk met wedstrijden? Ook dan is een bezoekje aan de Sofacompany showroom de moeite waard. Tijdens het feestweekend krijg je namelijk gratis interieuradvies, terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Bovendien gaan de eerste 25 gasten – zowel op zaterdag als op zondag – naar huis met een leuke goodiebag. Wees er dus snel bij!

Sofacompany’s Spring Contest – Showroom Antwerpen – Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen –  Zaterdag 2 april (van 10u tot 18u) en zondag 3 april (van 13u tot 18u)

Wedstrijdconcept:

1) Kom op 2 of 3 april naar de Sofacompany showroom en kies jouw ultiem droomdesign uit het volledige assortiment uit de toonzaal – 2) Noteer het nummer van je favoriete meubel op een kaartje samen met je contactgegevens – 3) Drop je deelnemingsformulier in de wedstrijdbus. Zowel op zaterdag 02/04 als op zondag 03/04 wordt op het einde van de dag een winnaar geloot.

De Sofacompany showroommedewerkers zullen een weekje later de 2 winnaars persoonlijk verwittigen en het nieuws wordt ook bekend gemaakt via het ‘Spring Contest Facebook-event’.