Een hele zomer geluk met Leonidas

Summer Vibes gegarandeerd met een kleurrijk en fruitig assortiment. Er is altijd een goede reden om jezelf of iemand anders te verwennen met een lekkernij van Leonidas! Deze zomer gaan die kleine (en grote!) geluksmomenten gepaard met fruitige en kleurrijke smaken. Vanaf 4 juli krijgen de Leonidas-pralines immers het charmante gezelschap van orangettes en vruchtenpasta’s in verschillende smaken en vormen.

– De Leonidas-orangettes zijn verrukkelijke gekonfijte sinaasappelschillen omhuld met pure chocolade. – De Leonidas-vruchtenpasta’s bieden een weelderig pallet aan fruitige en zoete smaken: ananas, kers, aardbei, perzik, mandarijn, vijg en peer. De smakelijkste manier om de vruchten van de boomgaard en daarbuiten te herontdekken.

Deze zoetigheden met fruit, die ongetwijfeld de hele zomer onze smaakpapillen zullen prikkelen, zullen verkrijgbaar zijn in vrolijk gekleurde verpakkingen om onze zomerdagen nog meer op te vrolijken!

Adviesprijs: Zakje orangettes van 250 g: € 8,6 –  Zakje vruchtenpasta’s van 300 g: € 8,8

Sinds 1913 wil Leonidas geluksmomenten creëren door de luxe van chocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Met meer dan 1300 verkooppunten in 40 landen is Leonidas door de jaren heen het favoriete pralinemerk van de Belgen geworden. Nieuwe smaken en seizoenproducten vinden telkens weer hun plaats naast het ruime assortiment van klassieke pralines, truffels en napolitains. Leonidas maakt zijn creaties uitsluitend op basis van Belgische chocolade met 100% pure cacaoboter en zonder palmolie. Ook de andere ingrediënten zijn met de grootste zorg geselecteerd. Sinds 1 oktober 2021 gebruikt Leonidas enkel nog gecertificeerde cacao voor al zijn chocoladeproducten. Het merk draagt bij tot betere werk- en levensomstandigheden voor meer dan 2000 boeren overal ter wereld.

Ontdek meer op www.leonidas.com. Leonidas: een doosje vol geluk.