Eerste 8 jaar en 10 jaar voor Belgian Owl

Naar aanleiding van de eindejaarsfeesten stelt Belgian Owl, een van de meest erkende whisky’s ter wereld, een ideaal idee voor de eindejaarsfeesten voor aan liefhebbers van whisky: 100 % exclusieve single malt whisky in een versie van 8 jaar en een versie van 10 jaar.

Reserveer uw deel van de eeuwigheid: Het project Eternity is ontstaan uit het verlangen een passie te delen. Elke whiskyliefhebber heeft er wel één dag van gedroomd om zijn eigen vat te kunnen kopen… maar dat zijn enorme hoeveelheden voor de individuele amateur en is zeer duur. Het originele idee om een deel van een vat te kopen, geeft de liefhebber de mogelijkheid om deze droom waar te maken op een participatieve en collectieve manier, in de vorm van een groepsaankoop. Het is een zeer speciale aankoop, een historisch moment in een leven, een beetje zoals de keuze voor een trouwjurk of collectiewagen, die passie en emotie combineert met tussen 3 en 5 jaar wachten … om een deel van Eternité te hebben, met name de Belgian Owl van 8 jaar en van 10 jaar (ofwel in 46% volume, ofwel in brut van het vat).

Het concept

De klant kiest een deel van het vat van 8 jaar of van 10 jaar, twee uitzonderlijke whisky’s die gerijpt zijn in Bourbon vaten, en die elk meer dan 6 flessen tellen. Bij de aankoop van een deel van het vat ontvangt de persoon een echtheidscertificaat. Dit certificaat wordt uitgewisseld in de distilleerderij tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2021 voor de 8 jaar oude whisky en het weekend van 21-22 oktober 2023 voor die van 10 jaar. Indien het de bedoeling is om een deel van het vat te schenken, dan stuurt The Owl Distillery het echtheidscertificaat naar de persoon die het geschenk ontvangt.

De verschillende weekends zijn grote momenten van delen en gezelligheid. Ook een evenement van grote kwaliteit. Er is dus geen levering. De klant gaat zelf naar de distilleerderij om dit moment van ontmoeting en feest te delen en om zijn deel van het vat te krijgen. Door de exclusieve online boetiek voor dit evenement kan iedereen een exclusief en origineel cadeau vinden zonder zich te hoeven verplaatsen: https://shop.belgianwhisky.com/fr/

Praktische informatie

The Owl Distillery – 7, Hameau de Goreux – 4347 Fexhe-le-Haut-Clocher – Contact : Etienne BOUILLON etienne.bouillon@belgianwhisky.com Distillery Manager 32 (0)475 69 99 87 – Katia GUIDOLIN marketing@belgianwhisky.com Assistant Manager 472 67 34 16 – Lezerscontact : info@belgianwhisky.com – (0)4 223 07 17.