HenTho Spiced rum: Paradise in a bottle

“The best ideas come while sipping rum”- Pavol Kazimir. Dat moeten vader en zoon Hendrik en Thomas ook gedacht hebben. Deze Antwerpse oprichters van HenTho Spirits stellen met veel trots hun nieuwste member of the family voor: welkom HenTho Spiced Rum!

Carribean style

Cuba Libre, Dark ’n Stormy of gewoon on the rocks. Het smaakt allemaal met deze roodbruine, exotische nieuwe HenTho drank. De rum is een evenwichtige mix van 3 verschillende Caraïbische rumsoorten met zorgvuldig uitgezochte kruiden en vruchten zoals geroosterde kokosnoot, ruwe cacao, rozijnen, vanille.

Trots van de familie

Al eerder, in 2013, startten vader Hendrik en zoon Thomas met hun eigen ginexperiment. Ze gingen in hun micro-distilleerderij gepassioneerd op zoek naar de perfecte mix van kruiden en specerijen. Dat blenden zit trouwens in de vingers van chef-kok Thomas (schuif je voeten maar eens onder tafel bij Fons Antwerp). Uiteindelijk resulteerde dit geëxperimenteer in 3 soorten HenTho gin en het nieuwste familielid, HenTho Spiced Rum.

Ho ho H(enTh)o, X-mas time is coming

De oprichters van HenTho experimenteren niet alleen bij het maken van hun dranken, maar komen ook graag verrassend uit de hoek met leuke gadgets en verpakkingen. En welke periode is er het leukst om met dergelijke ideetjes op de proppen te komen? Yep, je raadt het goed, kerstmis! Hendrik en Thomas maakten voor deze kerstperiode pakjes met telkens 6 kerstballen gevuld met de 3 verschillende gins. O denneboom, was nog nooit zo schoon en kerst nog nooit zo leuk!