Eerste Wyndham Grand in Mexico

Wyndham Hotels & Resorts kondigt de aanstaande opening aan van Wyndham Grand Cancun All-Inclusive Resort & Villas via een franchiseovereenkomst met Grupo Cancun. Het resort, het eerste Wyndham Grand in Mexico, accepteert nu reserveringen en zal op 1 november 2022 worden geopend.

Het hotel treedt toe tot de exclusieve collectie van ongeveer 65 Wyndham Grand hotels en resorts, wereldwijd aanwezig in belangrijke regio’s zoals China, Vietnam, Turkije, Duitsland, de Verenigde Staten. Wyndham Grand biedt een laagdrempelige en toch onderscheidende service. Het merk is een unieke keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke, eersteklas gastvrijheidservaring. Met de opening van dit hotel wordt de snelle groei van het bedrijf in Mexico voortgezet en wordt het portfolio van meer dan 65 hotels en resorts in steden als Mexico City, Monterrey, Tulum, Guadalajara, Playa del Carmen en Puebla uitgebreid.

Gelegen in de Hotel Zone van Cancun, kenmerkt het pand aan de oceaan zich door tijdloze Mexicaanse architectuur in de 364 gastenkamers, suites en villa’s, en gemeenschappelijke ruimten. Gasten kunnen kiezen uit zeven restaurants en zich tegoed doen aan gerechten variĆ«rend van Italiaans en Braziliaans tot Japans en natuurlijk de traditionele Mexicaanse keuken. Daarnaast biedt het resort vijf bars, vier zwembaden, dagelijkse activiteiten voor alle leeftijden, een spa, fitnessruimte, winkels, beach club, tennisbanen, een kids club, en nog veel meer.

De opening van Wyndham Grand Cancun All-Inclusive Resort & Villas komt op een moment dat reizigers op zoek zijn naar eenvoudig te plannen vakanties. Uit een recent onderzoek, uitgevoerd door OnePoll in opdracht van Wyndham, blijkt dat 75% van de reizigers gelooft dat de beste manier om te reizen het boeken van een all-inclusive reis is en 77% gelooft dat een all-inclusive vakantie de minst stressvolle manier van reizen is.

Wyndham Grand Cancun All-Inclusive Resort & Villas zal van bij de opening op 1 november 2022 deel uitmaken van het bekroonde Wyndham Rewards loyaliteitsprogramma van het bedrijf.