Fairfield by Marriott in Costa Rica

Fairfield by Marriott San Jose Airport Alajuela omarmt als LEED Gold-gecertificeerde hotel milieuvriendelijke praktijken en verbetert de kwaliteit van leven van de gemeenschap door het verminderen van de uitstoot van koolstof

Fairfield by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone merken, kondigt de opening aan van Fairfield by Marriott San Jose Airport Alajuela, het debuut van het merk in Costa Rica. Gelegen in de provincie Alajuela en geïnspireerd door de schoonheid van eenvoud, biedt het 120 kamers tellende hotel een uitnodigende en naadloze ervaring, gepositioneerd om de bestemming bij uitstek te worden voor reizigers naar de grotere agglomeratie van Costa Rica.

Gelegen op vijf minuten rijden van de Juan Santamaria International Airport, winkels, restaurants en de belangrijkste zakelijke centra in het noordwesten van de agglomeratie, is Fairfield by Marriott San Jose Airport Alajuela een ideale uitvalsbasis voor lokale ondernemers en internationale zakenreizigers. Gasten krijgen makkelijk toegang tot populaire toeristische hotspots, waaronder Poas Volcano National Park, Sarchí, en tour koffieplantages zoals Britt Coffee Tour, waar ze kunnen proeven en leren over de “gouden graan” van het land.

Fairfield by Marriott San Jose Airport Alajuela beschikt over 120 ruime, moderne en goed uitgeruste kamers met aparte werk- en ontspanningsruimten. De openbare ruimten van het hotel roepen de warme gastvrijheid van het Fairfield by Marriott merk op, met een moderne en rustige esthetiek met open lay-outs, multifunctionele ruimten en natuurlijk licht.

Het hotel heeft een eigen restaurant, Fairfield Garden, waar internationale gerechten voor ontbijt en diner worden geserveerd. s Ochtends biedt Fairfield Garden een gratis traditioneel Costa Ricaans ontbijt en een Amerikaans ontbijt met een verscheidenheid aan opties, zoals pannenkoeken, wafels, ontbijtgranen, havermout, en nog veel meer. Voor het diner wordt een frisse kijk op lokale Costa Ricaanse delicatessen en internationale klassiekers aangeboden via een à la carte menu.

Het hotel beschikt ook over drie evenementenlocaties met ruim 1500 sq ft aan ruimte, geschikt voor vergaderingen, conferenties en sociale evenementen. Gasten kunnen hun dagelijkse routine onderhouden in het 24/7 fitnesscentrum en winkelen voor dagelijkse benodigdheden in The Corner Market, een 24-uurs gemakswinkel in het hotel.

Fairfield by Marriott San Jose Airport Alajuela heeft zijn deuren geopend als een LEED Gold gecertificeerd hotel, bekroond voor het functioneren als een groen gebouw dat milieuvriendelijk is en de kwaliteit van leven in de gemeenschap verbetert door de uitstoot van koolstof te verminderen.