Feestelijk, cute en zerogluten … de gigantische layer cake van Chambelland

Het is feest!

Maak indruk op je gasten met de feestelijke layer cakes van Chambelland! Er is keuze uit twee smaken: intense chocolade of rode vruchten. Beide taarten zijn glutenvrij en de rode vruchten taart is ook lactose vrij! Zo kan iedereen zonder zorgen genieten van het feest én de taart!

De layer cake die de hele familie samen brengt. Het recept?

Deze heerlijke taarten wordt enkel met de allerbeste ingrediënten gemaakt. De rode vruchten taart bestaat uit lepelbiscuit, frambozenbiscuit en overheerlijke zwarte bessen crème, afgewerkt met meringue.

Verrukkelijke chocolade en praliné crème zijn de hoofdingrediënten van de chocolade taart. De prijs komt op 50,40 euro voor 12 personen.

De taarten kunnen besteld worden in de winkels van Gent en Brussel of via bestelling@chambelland.be

Chambelland is de eerste 100% van nature glutenvrije bakkerij en patisserie uit de biologische landbouw. Ze wordt zowel geapprecieerd door mensen met een intolerantie als door levensgenieters. De kwaliteit van deze ambachtelijke bakker wordt gegarandeerd via een streng gecontroleerde productieketen.

Het sterproduct is het brood op basis van rijstmeel en boekweit. Je vindt er acht verschillende soorten aangeboden in achtsten, vierden, helften of per stuk, elk met een verrassend lage, brede vorm.

CHAMBELLAND : Open van dinsdag tot zondag van 7u30 tot 19u30 – François Laurentplein 4 / 9000 Gent /+32 (0)9 22 09 922 – Hogeschoollaan 42 / 1050 Brussel /+32 (0)2 751 48 44 – chambelland.com – contact@chambelland.be