Food tendens Graham’s Port lanceert 2de editie Afternoon Port in België

Nieuwe partners, waaronder de chocolatier-patissier Debailleul, nemen deel aan het evenement en bieden een sfeervol moment om te genieten van een glas uitzonderlijke porto #grahamsafternoonport – Van 4 tot en met 24 november 2019

Insta-Graham’s

We kunnen het “Insta-Graham’s” noemen; het moment voor een pauze, om even te genieten in een warm en gezellig etablissement, ideaal voor levensgenieters die steeds op zoek gaan naar culinaire ontdekkingen. Zeker nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen…

De partners van het eerste uur, Alice en Joost Arijs in Gent, Hotel De Orangerie in Brugge en Domestic in Antwerpen, springen weer mee aan boord voor de Afternoon Port van Graham’s; allen zaken die zich onderscheiden omwille van de kwaliteit van hun producten, maar evenzeer door hun stijlvolle kader.

Nieuwe partners

Twee nieuwe etablissementen voegen zich voor deze tweede editie, die zal doorgaan van 4 tot en met 24 november 2019, bij het lijstje van exclusieve partners : de gevierde chocolatier-patissier Debailleul aan de Grote Markt in Brussel en Huis Beaucarne in Ename, dichtbij Oudenaarde.

Six Grapes en 10 Year Old Tawny, het ideale gezelschap voor een gezellige namiddag . Voor het evenement viel de keuze van Graham’s Port op de Six Grapes en de 10 Year Old Tawny, die men exclusief zal kunnen degusteren met overheerlijke artisanale patisserie en high tea.

De tendens van de High Tea, verspreid over het land, past perfect in de filosofie van Graham’s Port; dat de consumenten graag helpt bij hun zoektocht naar nieuwe momenten om te genieten van een glas uitzonderlijke porto.

Voor Isabel Monteiro, verantwoordelijke bij Graham’s Port voor de Belgische markt, geeft het proeven van een glas porto op het juiste tijdstip ook de gelegenheid om even stil te staan bij de tijd die verstrijkt, het koesteren van de intensiteit van dat moment : “de Belgen zijn in staat om het essentiële niet uit het oog te verliezen, om voor zichzelf kleine momenten van oprecht plezier te houden, samen met hun geliefden. We zijn verheugd om met onze Afternoon Port partners, die uitblinken in de creatie van heerlijke en kwaliteitsvolle patisserie en andere lekkernijen, nieuwe sfeervolle momenten van puur genot te creëren.”

Debailleul, Grote Markt 37- 1000 Brussel : Maa – vrij: 12:00 – 21:00 – Zat – zon : 11:00 – 21:00

Huis Beaucarne, Beaucarnestraat 9 9700 Oudenaarde (met reservatie) https://www.huisbeaucarne.be/fr/plan-je-bezoek/arrangementen

Domestic high tea, Lange Gasthuisstraat 5 2000 Antwerpen Woe – zat: 8:30 – 18:00 – open iedere 1e zondag van de maand

Joost Arijs, Vlaanderenstraat 24 – 9000 Gent – Maa-zat: 9:00 – 18:30

Hotel De Orangerie, Kartuizerinnenstraat 10 – 8000 Brugge – Maa-zon: 14:00 – 17:00 (reservatie verplicht)

Alice, Onderbergen 6 – 9000 Gent Maa-vrij: 8:30 – 17:30, Zat: 9:00 – 18:00, Zon: 9:30 – 14:30

Graham’s, al bijna twee eeuwen uitmuntendheid

Het merk Graham’s werd opgericht in 1820 in de Dourovallei door de broers William en John Graham. Vandaag wordt het merk over de hele wereld erkend als een van de belangrijkste portwijnen. Graham’s dankt zijn faam aan de unieke kwaliteit van zijn druiven, die afkomstig zijn uit vijf emblematische Quintas: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Velha en Quinta do Vale de Malhadas. Ze genieten allen van de troeven van een warm en droog microklimaat, gecombineerd met een leisteenbodem die men enkel in deze regio terugvindt. Kwaliteit en duurzaamheid kun je niet improviseren, je moet het verdienen.