Foodtrotter opent eerste cornershop in Brussel

De allereerste Foodtrotter Corner shop plaats in Brussel biedt de kans om vanaf nu te proeven, ontdekken, genieten en verrast worden door dit nieuwe concept.

Foodtrotter neemt u immers mee op een culinaire wereldreis. Het gaat om ‘bereide schotels’ ja, maar ze smaken alsof ze uit een gewone maar verre keuken komen, met subtiele aroma’s en heerlijke smaken.

De zaak mikt op een « urban » publiek dat openstaat voor reizen en ontdekkingen. En dat veel belang hecht aan een gezonde, verfijnde voeding van onberispelijke kwaliteit.

Foodtrotter da’s lekker en grenzeloos

Het aanbod van Foodtrotter kent geen grenzen: elk gerecht is gebaseerd op een recept van een gastgezin uit het betreffende land en is ook zodanig authentiek gecertificeerd. Enkele voorbeelden :Kip met Pindasaus, Chili con carne, Teriyake van Zalm,  Paella Valenciana.

Het gaat momenteel samen om zo’n dertigtal gerechten uit de wereldkeuken en ook nog traditionele soepen en heerlijke salades met intense smaken van elders: Thailand, Brazilië, de Antillen, de Maghreb, Japan, China… Maar er zijn natuurlijk ook enkele recepten van bij ons!

U kunt alle gerechten meenemen, of ze laten leveren dankzij onze samenwerking met Deliveroo, of er ook ter plekke van genieten. De corner telt een veertigtal plaatsen in een zeer aangenaam, natuurlijk en toch hedendaags decor.