Gaylord Pacific Resort & Convention centr

Marriott International, Inc. Kondigt de start aan van de bouw van het Gaylord Pacific Resort en Convention Center (het “Gaylord Pacific”). Marriott International zal het resort en het congrescentrum beheren op basis van een langlopende managementovereenkomst. Russ Mitchell, recentelijk Director of Sales and Marketing bij het Marriott Marquis San Diego Marina, wordt Director of Sales and Marketing voor de Gaylord Pacific en zal leiding geven aan een team dat als doel heeft meer dan 1,5 miljoen kamerovernachtingen voor te boeken voor de opening.

De Gaylord Pacific zal naar verwachting 1.600 hotelkamers hebben, waaronder 89 ruime suites met 12 presidentiële suites. Het project zal naar verwachting zijn eerste gasten verwelkomen in de zomer van 2025 en zal dienen als een belangrijk onderdeel van het Chula Vista Bayfront, gelegen in Chula Vista en in de nabijheid van San Diego. Het resort biedt een uitzicht van 360 graden, met de baai van San Diego in het westen en de jachthaven van Chula Vista in het zuiden, die een onbelemmerd uitzicht biedt over de baai en de Stille Oceaan.

Gaylord Pacific zal naar verwachting negen eetgelegenheden bieden met meer dan 400.000sq ft aan binnen- en buitenruimte in het congrescentrum, inclusief een flexibele expositieruimte van 143.000 sq ft met vloerbedekking, 62 technologisch geavanceerde vergader- en conferentieruimten en vijf grasvelden en terrassen voor buitenevenementen. Plannen voor het hotel omvatten een expansieve, glazen lobby atrium met een spectaculair uitzicht op de San Diego Bay, samen met negen restaurants en bars, full-service Relâche handtekening spa en salon, en een state-of-the-art fitnesscentrum. Het resort zal ook beschikken over een premium outdoor waterpark complex met glijbanen, een volledig golfslagbad, zwembaden voor volwassenen en kinderen, en een lazy river, evenals ruime zwembad zitplaatsen en cabana’s”.

Marriott International exploiteert momenteel vijf Gaylord Hotels in Nashville, Tennessee; Kissimmee, Florida; Grapevine, Texas; National Harbor, Maryland; en Aurora, Colorado.