Gear up met Lynk & co

Gear is geen merchandising. Voor Lynk & Co zijn dat merken die bewuste, duurzame keuzes maken. De verhalen achter deze merken zijn zo bijzonder, dat het zonde is om deze niet te delen. Om die reden plaatst Lynk & Co geen eigen merkartikelen op hun website, maar licht het mobiliteitsbedrijf een selectie van lokale partners uit. Van e-bikes tot milieuvriendelijk toiletpapier. De link tussen al deze producten lijkt ver te zoeken, maar er is een belangrijke gemeenschappelijke deler. Lynk & Co werkt enkel samen met ethische merken.

Lynk & Co kiest haar partners op basis van de belangen die elk merk nastreeft. Creativiteit, duurzaamheid en een toegevoegde waarde voor de community. Om de merkverhalen te delen, krijgen partners een plek in een premium retail-omgeving: de Lynk & Co Clubs, op locaties zoals Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Rome of Stockholm. Hierbij ligt de focus niet per se op sales, maar juist op het creëren van ervaringen. Zo worden er wekelijkse workshops, concerten, filmvertoningen en meer georganiseerd om nieuwe gear partners te ontdekken en ervaren.

Hieronder een selectie van enkele merken die je terugvindt in de Lynk & Co Club in de Drukkerijstraat 18/20 in Antwerpen:

Got Bag

Tijdens een roadtrip door de Alpen, bespraken Benny en Roman de met plastic besmeurde stranden in Thailand. Met het idee om plastic afval om te zetten tot iets nuttigs, bedachten ze ‘s werelds eerste rugzakken van oceaanplastic.

NORTVI

Duurzame bagage voor het leven. NORTVI gelooft dat reizen herinneringen voor het leven creëert. Hun missie is om reisbagage te maken die deze herinneringen bij elke reis levend houdt. Dat doen ze door eersteklas en duurzame producten te maken die toegankelijk zijn voor iedereen over de hele wereld, zonder enig compromis te sluiten op het gebied van stijl en design.

NEUTRALE

Het streven van Neutrale? Tijdloze en duurzame essentials creëren. Met collecties die zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen en natuurlijke kleurstoffen, ontwerpt Neutrale ‘schatten’ om je op weg te helpen naar een duurzaam leven.

Veloretti

Eenvoudig en tijdloos. Dat is hoe een stadsfiets hoort te zijn volgens Veloretti! Daarom kan je Veloretti beschrijven als een no-nonsense fiets met een eigentijds design voor een goede prijs. Handgemaakt voor comfort en eenvoud, zodat je in stijl door je dagelijkse drukte kunt rijden. De fietsen zijn ontworpen in Amsterdam en zorgvuldig met de hand gemaakt in Europa, zodat ze goed zijn voorbereid, met de beste materialen, op de onvoorspelbare stadse wegen.

Hallo, wij zijn Lynk & Co

Lynk & Co is opgericht om mobiliteitsoplossingen te bieden voor de geconnecteerde generatie. We maken hele, hele goede auto’s (het soort dat alle functies heeft die je wilt zonder dat je erom hoeft te vragen), maar we bieden ook een nieuwe manier om deze auto’s te kunnen gebruiken. Onze lidmaatschap-gebaseerde aanpak, maakt het makkelijk om onderweg te zijn. Leden hebben op een flexibele en maandelijkse basis toegang tot een auto en kunnen deze delen met vrienden, familie en de Lynk & Co gemeenschap.