Grote wijnbeurs gaat donderdag 9 maart van start bij Delhaize

Actie 4+2, 3+1, 2+1 op een selectie van meer dan 140 wijnen en schuimwijnen – Zuiderse wijnen en natuurschuimwijnen – Promoties op uitzonderlijke wijnen exclusief online beschikbaar – 1 + 1 gratis op de Barolo Tenuta Arbeta

Van 9 tot 29 maart loopt er een groot wijnfeest bij Delhaize. Gedurende drie weken zullen de Delhaize-klanten kunnen genieten van heel wat interessante aanbiedingen: 4+2, 3+1 of 2+1gratis bij aankoop van identieke flessen van de geselecteerde wijnen, champagnes, cava’s en schuimwijnen. Een kwaliteitsassortiment, gekozen met zorg en precisie, dat terroirwijnen combineert met ontdekkingen en grote merken. Onder de nieuwigheden of favorieten lanceert Delhaize drie wijnen uit Zuid-Europa: Spanje, Italië en Portugal. Als nieuwe ontdekkingen zijn er tevens een bio-prosecco en een champagne brut natuur. Delhaize biedt ook interessante promoties aan op Bordeaux wijnen, wereldwijnen en haar favoriete cru’s.

Een actie van 3 weken op meer dan 140 wijnen en schuimwijnen

De Grote Wijnbeurs bij Delhaize is een unieke gelegenheid, zowel voor liefhebbers als kenners, om je wijnkelder aan te vullen aan een interessante koopjes. Het is ook het ideale moment om heel wat nieuwe producten, de laatste tendensen op wijngebied en terroirwijnen te ontdekken. Gedurende drie weken, van 9 tot 29 maart, zullen een honderdtal wijnen en een vijftigtal schuimwijnen worden aangeboden aan de klanten van Delhaize met volume-aanbiedingen 4+2 of 3+1 gratis op wijnen en 2+1 of 3+1 op schuimwijnen in de winkel. Bovendien zullen de klanten wekelijks een uitzonderlijke 1+1-aanbieding voorgesteld krijgen. Dat gaat aanstaande donderdag van start met een uitzonderlijke 1+1-aanbieding op de Barolo D.O.C.G. Tenuta Arbeta 2013, hetzij 12,47€ bij aankoop van twee flessen.

Tijdens deze periode zullen de wijnexperten van de Delhaize-winkels heel wat degustaties organiseren op vrijdagen en zaterdagen. Om de klanten op weg te helpen, is er een catalogus beschikbaar op www.delhaize.be en in de winkel met de 15 lievelingswijnen, nieuwigheden en onmisbare wijnen uit het assortiment, geselecteerd door de aankopers. Deze catalogus is ingedeeld volgens gelegenheid: “hoe vieren als de ouders van huis zijn”, “een nieuw contract vieren”, “avondje met zijn tweeën” enz. Deze informatie en tips helpen de klant verder om de ideale wijn te degusteren of te kiezen. je wijnen goed te kiezen of te degusteren. Voor iedere cru wordt een beschrijving van de wijn en een bijpassend gerecht voorgesteld. Voor de wijnen die tijdens de wijnbeurs in de winkel zullen worden gedegusteerd, zal er bovendien een speciale vermelding in de catalogus worden geplaatst.

Promoties per fles op uitzonderlijke wijnen op www.delhaize.be