Hard Rcok café scoort opnieuw …

met… de Messi Burger Champion’s Edition

 

Met de Messi Burger Champion’s Edition, de opvolger van de succesvolle Messi Burger die dit voorjaar gelanceerd werd, zet Hard Rock Cafe® opnieuw een topper op de kaart. Drie extra dipsauzen komen erbij – aioli, Latin chili en Messi’s eigen favoriet, chimichurri. Je kan de burger in ons land exclusief proeven bij Hard Rock Cafe® Antwerpen en Brussel. Binnen de ‘Live Greatness’-campagne brengt de voetbalster voor Hard Rock ook hoodies uit met een augmented reality-ervaring.

Lionel Messi

“We zijn blij om onze samenwerking met wereldicoon Lionel Messi verder te zetten en de Live Greatness-campagne naar een volgend niveau te tillen met de Messi Burger Champion’s Edition”, aldus Anibal Fernandez, Senior Vice President Cafe Division, Hard Rock International. De Messi Burger heeft een dubbele laag rundvlees, gevolgd door een winnende combinatie van toppings: provolonekaas, schijfjes chorizo, gekarameliseerde rode ui, pikante en rokerige Hard Rock-saus op een geroosterd briochebroodje, met Romeinse sla en trostomaat.

Binnen de Live Greatness-campagne brengt Hard Rock ook een gloednieuwe hoodiecollectie uit, verkrijgbaar in de winkels en online. Fans kunnen daarbij een unieke 3D augmented reality-ervaring ontgrendelen door een QR-code te scannen