Hotel Farah – Tanger (Marokko)

Alle kamers van het nieuwe en prachtige Farah hotel Tanger gevestigd in de Zone Touristique El Ghandoui, hebben een eigen balkon. Er is keuze uit 5 kamertypes waarvan de kleinste, een deluxe kamer, reeds 48m² telt. De traditionele kamerinfrastructuur werd bovendien verruimd met een salon of zithoek.

Andere blikvanger is het aantal restaurants waaruit de gasten een keuze kunnen maken. Les Quatre Coins is het basisrestaurant met een capaciteit van 160 personen. Hier serveert men een verzorgde buffetkeuken in een ontspannen sfeer. Restaurant Firdaoui biedt Marokkaanse topgastronomie rijkeijk overgoten met raffinement en smaaktoetsen. La Brasserie biedt niet alleen een panoramische blik over de stad en de baai, maar serveert een uitgelezen selectie van Franse en mediterrane gerechten. L’Oasis is de poolbar waar men eveneens van lichte maaltijden kan genieten zonder aan zonne-energie te moeten inboeten.

Het business centrum van het hotel omvat 8 zalen. Zaal Diamant,462 m² biedt in theateropstelling, plaats aan maar liefst 500 personen, voor de overige functies varieert het aantal personen tussen 120 en 350. Het is de enige van alle zalen waar ook cocktails en galadiners kunnen worden georganiseerd. De overige zalen hebben een oppervlakte van 37.5 tot 40 m². Hun capaciteit varieert tussen 15 en 40 personen. De high-tech uitgeruste zalen kunnen desgewenst door het business center van het hotel worden ondersteund.

Hotel Farah Tanger – Zone touristique El Ghandoui – Tanger – www.farahtanger.com