Hotel FRANQ Antwerpen: businessruimten

Hotel FRANQ in hartje Antwerpen is niet alleen een boetiekhotel en lid van Relais & Châteaux, waar je volop kan ontspannen en van een uitstekende gastronomie kan genieten, maar is ook een perfecte locatie voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.

Het hotel biedt een aantal zalen, weliswaar met beperkte capaciteit, maar ideaal voor intense werkvergaderingen. Het koppelt op een volwaardige wijze alle faciliteiten van een business hotel aan de charme van een boetiekhotel.

Waterkeyn: een monumentale zaal uit 1854 vernoemd naar de vorige eigenaar van het bankgebouw. Tijdens deze impressionante periode kenmerkten houtsnijwerk en muurschilderingen de rijke Antwerpse geschiedenis. Waterkeyn is een stijlvolle zaal voor boardmeetings, opleidingen, cocktails en presentaties. Gelegen op de eerste verdieping geniet deze zaal van natuurlijk daglicht. Maximale capaciteit naargelang de gekozen formule 20 à 30 personen.

Centime: een goed uitgeruste zaal gelegen op de begane grond. Het historische haardvuur kenmerkt de intieme sfeer en creëert een warme en huiselijke omgeving. Boardroom voor maximaal 12 personen.

The Vault: Gelegen in de kelder van het hotel, deze impressionante bankkluis dateer uit 1854 en bewaarde grote schatten achter een deur van een halve meter dik. De zaal biedt de mogelijkheid voor korte meetings en bv wijnproeverijen. Geen wifi!

Den Dooren Boom: monumentaal alleenstaand huis daterend uit de 16de eeuw. De voorbije 160 jaar is het huisje onaangeraakt verborgen gehouden achter het bankgebouw. De muren van het gelijkvloers zijn beschilderd met 400 jaar oude handgeschilderde keramiek en beeldt het ‘Antwerps Plateel’ uit. De originele gebrandschilderde ramen kijken uit op de binnentuin. Het is een perfect decor voor cocktails en recepties.

Op aanvraag zijn meerdere technische faciliteiten beschikbaar zoals 65” presentatie monitoren, flipover, meetingbox, conferentietelefoon, clickshare dongle voor draadloze presentatiesystemen. Behoudens The Vault beschikken alle zalen over wifi.

Let’s meet pakket – Welkomstkoffie, thee, smoothie of sapje.  Koffiebreak 1: koffie, thee, vers sinaasappel- en pompelmoessap beschikbaar. Een assortiment luxe koekjes uit de eigen keuken en een gezonde snack. Tijdens de middagpauze serveert men een 2-gangen lunch on het Michelin restaurant of eventueel een gerecht van de gastrobar, inclusief water, koffie en thee. Softdrinks en alcoholische dranken zijn op verbruik verkrijgbaar. Koffiebreak 2: koffie, thee, homemade ice tea beschikbaar, een hartig tussendoortje.

Meetings by FRANQ : Om de vergaderingen zo vlot en productief mogelijk te laten verlopen, biedt het hotel graag ondersteuning met volgende technische apparatuur en meeting benodigdheden: Click and Share • TV- en HDMI-kabel • Notitieblok • Potloden • Meeting box gevuld met nietjesmachine, perforator, extra potloden, markeerstiften, stiften, schaar en plakband • Flipchart

Hotel FRANQ – Restaurant FRANQ – Kipdorp 10 – 12 2000 Antwerpen

  1. 0032 3 555 31 80 – www.hotelfranq.com – sales@hotelfranq.com