Hyatt Centric Edinburgh Haymarket

Hyatt kondigt mijlpaalontwikkelingsplannen aan voor Hyatt Centric Edinburgh Haymarket

 

Hyatt Hotels Corporation heeft aangekondigd dat een Hyatt-filiaal een franchiseovereenkomst heeft gesloten met Edinburgh International Conference Centre (EICC) voor Hyatt Centric Edinburgh Haymarket. Het hotel met 349 kamers opent medio 2025 zijn deuren en is daarmee het eerste Hyatt-hotel in Schotland. Een belangrijke mijlpaal voor de strategische groei van het Hyatt-merk in het Verenigd Koninkrijk.

Het Hyatt Centric Edinburgh Haymarket ligt op minder dan 300 meter van het EICC en zal deel uitmaken van de Haymarket Edinburgh-ontwikkeling, die bestaat uit kantoorgebouwen en winkels. In samenwerking met Edinburgh College zal de EICC-ontwikkeling ook een hospitality-opleidingsacademie van wereldklasse omvatten voor studenten en stagiairs die een loopbaan ambiƫren in de vrijetijds-, gastvrijheids- en toeristische sector van Schotland. Het nieuwe Hyatt Centric-hotel zal een zeer aantrekkelijke optie zijn voor nationale en internationale vakantiegangers, het is het startpunt voor het ontdekken van de rijke geschiedenis en cultuur van de stad.

Het hotel ligt in de buurt van een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van Edinburgh, zoals het iconische Edinburgh Castle, het National Museum of Scotland en de Old Town. Degenen die de stad willen ervaren als een plaatselijke bewoner zullen zich aangetrokken voelen tot de winkel- en culturele wijken St James’ Quarter, New Town en George Street, die allemaal op loopafstand van het hotel liggen. Het hotel is ook gunstig gelegen op slechts 10 kilometer afstand van Edinburgh International Airport, dat reizigers rechtstreeks verbindt met meer dan 150 bestemmingen wereldwijd.

Het full-service lifestyle hotel zal 349 gastenkamers, een fitnessruimte en vier vergaderzalen bieden, evenals creatieve eetgelegenheden die zowel gasten als de lokale bevolking zullen aanspreken. Bezoekers kunnen genieten van zes verschillende wisselende street food-merken in het frisse en spannende eetconcept, dat regelmatig verandert om de geest van Edinburghs bloeiende lokale culinaire scene te weerspiegelen.

Hyatt Centric Edinburgh Haymarket komt bij 16 Hyatt-hotels in het Verenigd Koninkrijk en wordt het tweede Hyatt Centric-hotel in het land, naast Hyatt Centric Cambridge.