Hyatt: introductie ‘Destination by Hyatt’ in Azië Pacific

Hyatt heeft aangekondigd dat het merk Destination by Hyatt zijn debuut zal maken in Azië-Pacific met twee hotels op het vasteland van China. Het merk zal naar verwachting in de regio van start gaan met een hotel te midden van de schilderachtige bergen van Qingchengshan in de provincie Sichuan, en zal daarna worden gevolgd door een hotel aan het strand in Dalian, provincie Liaoning.

Het Destination by Hyatt merk bestaat uit een gevarieerde collectie van onafhankelijke hotels die de ware geest van hun locatie belichamen. Elk hotel is doelgericht ontworpen om een plaats van ontdekking te zijn, die gasten verbindt met mensen en plaatsen door middel van meeslepende ervaringen, authentiek design en oprechte service.

Het Grand Resort Qingchengshan

Het 231 kamers tellende Grand Resort Qingchengshan, dat naar verwachting in 2022 zal worden opgenomen in de Destination by Hyatt-portfolio, ligt in de nabijheid van twee UNESCO-werelderfgoedlocaties: de berg Qingcheng, een van de oude bakermatten van het taoïsme in China met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar, en het aloude Dujiangyan hydro-engineering project dat werd gebouwd tijdens de Qin-dynastie. Gezegend met spectaculaire landschappen is het gebied een populair weekendje weg voor stedelingen, gemakkelijk bereikbaar via de weg en de hogesnelheidstrein. Dit hotel wordt gevestigd aan de rand van de berg Qingcheng, op minder dan 10 minuten rijden van de ingang van het Qingchengshan-Dujiangyan National Park. Het hotel biedt de gasten vanuit de meeste kamers een rustig uitzicht op de bergen en beschikt over een kenmerkende spa met warmwaterbronnen en behandelingen gericht op traditionele Chinese geneeskunde, begeleid door het geluid van een waterval en frisse berglucht. Gasten kunnen ook genieten van lokale delicatessen en boerderij-tot-tafel aanbiedingen in het kenmerkende all-day dining restaurant.

Een hotel in Dalian, dat deel zal uitmaken van de Destination by Hyatt-merkportfolio. Dit nieuwe Destination by Hyatt-hotel komt aan het strand in het internationale zakendistrict Xiaoyao Bay van Dalian, een bruisende havenstad en belangrijke toeristische bestemming in de provincie Liaoning. Het zal naar verwachting in 2026 opengaan en is ontwikkeld door Dalian Kaiyueda Resort Hotel Development Co, Ltd als onderdeel van een gemengde ontwikkeling met woningen, winkels, welzijn en internationale medische faciliteiten. Een uniek kenmerk van het hotel wordt de toegang tot een “oceaanbron”, een natuurlijke bron van zoet water die uit de oceaanbodem stroomt en gewild is om zijn therapeutische voordelen, een toevluchtsoord dus met een sterke focus op welzijn. Het hotel zal ook beschikken  over vergader- en meetingfaciliteiten