IHG en Siam Sindhorn openen eerste Vignette Collection in Azië in 20200

IHG Hotels & Resorts en Siam Sindhorn Co, Limited kondigen het eerste Vignette Collection-hotel aan dat in Azië wordt geopend in het bruisende Bangkok. Sindhorn Midtown treedt in maart 2022 toe tot IHG’s nieuwste Luxury & Lifestyle collection brand.

Na de opening Kimpton Maa-Lai Bangkok in 2020, is dit het tweede luxe- en lifestylemerk dat IHG en Siam Sindhorn samen in Zuidoost-Azië en Thailand realiseren. Beide hotels liggen binnen de Sindhorn Village, een ontwikkelingsproject dat zich uitstrekt over 42 ha in het gebied van Langsuan Road en Soi Tonson.

Het 393 kamers tellende Sindhorn Midtown is ontworpen door het bekroonde strategische ontwerpbureau Eight Inc. en biedt moeiteloze elegantie door middel van gedurfde kunst en geïnspireerd design. Het hotel wordt geopend in maart 2020 en combineert hedendaagse interieurs met warme gastvrijheid en innovatieve technologie die gasten verbonden houdt. Sindhorn Midtown is een prachtig pand dat een unieke verblijfservaring biedt, ontworpen met een moderne Thaise flair met stijlvolle en comfortabele kamers en suites.

Sindhorn Midtown is het hart en de ziel van Langsuan en brengt mensen en gemeenschappen samen, met eigentijdse comfortabele verblijven en must-visit restaurant- en barconcepten. De hotelervaring resoneert perfect met de Vignette Collection die one-of-a-kind verblijven biedt, memorabele rituelen voor elke gast en een engagement om de lokale gemeenschap en buurt te ondersteunen.

Veertig minuten van Suvarnabhumi Airport, ligt Sindhorn Midtown in de buurt van Langsuan, met gemakkelijke toegang tot zowel Sukhumvit als Silom. De faciliteiten omvatten ook drie restaurants en bars, waarvan één een samenwerking is met Saneh Jaan, een restaurant met vijf Michelin-sterren, een zwembad, een fitnesscentrum en meer dan 170 vierkante meter aan vergaderruimte.

Thailand blijft een sterke groeimarkt voor IHG, met 29 hotels van acht merken in het land en nog eens 34 panden in de pijplijn.  Vignette Collection werd onlangs de zesde toevoeging aan de merkenportfolio van IHG in de afgelopen vier jaar, waarmee het totaal op 17 komt in bijna 6.000 hotels in meer dan 100 landen. Het eerste collectiemerk van IHG Hotels & Resorts maakt deel uit van het Luxury & Lifestyle merkenportfolio, samen met Six Senses Hotels Resorts Spas, Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants en Hotel Indigo.