IHG groeit verder in Vietnam: Crowne Plaza Vinh Yen city centre

IHG Hotels & Resorts heeft een managementovereenkomst getekend met Bao Quan Co, JSC voor de opening van Crowne Plaza Vinh Yen City Centre in 2022. Het hotel met 170 kamers ligt in het hart van Vinh Yen – de hoofdstad van de provincie Vinh Phuc – en brengt de kenmerkende ontwerpstijl van Crowne Plaza die zaken en ontspanning integreert. Het zal beschikken over eigentijdse design-geleide ruimtes geïnspireerd door lokale invloeden en een rijke culturele geschiedenis, terwijl het spannende eetgelegenheden en innovatieve ruimtes biedt om werk en ontspanning te combineren.

Het Crowne Plaza Vinh Yen City Centre ligt op 30 minuten van Hanoi’s Noi Bai International Airport, ideaal gelegen zakenreizigers. Als een van de grootste industriële provincies in Vietnam blijft Vinh Phuc hoogwaardige buitenlandse directe investeringen aantrekken met veel multinationals in de industrieparken, die net om de hoek liggen. Vinh Yen zal ook gastheer zijn voor een deel van de verschoven Zuidoost-Aziatische Spelen van 2021, die medio mei 2022 zullen worden gehouden, waarbij het hotel een belangrijk knooppunt voor de Spelen zal zijn.

Als het eerste hoogwaardige internationale hotel in de regio zullen zowel binnenlandse bezoekers als lokale gemeenschappen genieten van de uitgebreide faciliteiten, terwijl ze de nabijheid van must-visit bestemmingen zoals het Tam Dao National Park, het Truc Lam An Tam Zen Klooster, de vier hoog aangeschreven golfbanen van Vinh Phuc en nog veel meer attracties zullen waarderen.

Geïnspireerd door de evoluerende vraag naar flexibele ruimtes, is het hotel ontworpen volgens het nieuwe Crowne Plaza concept. Het voldoet aan de behoeften van de drukke professional met de kenmerkende Plaza Workspace lobby, een executive lounge, business corner, en flexibele werkruimtes. Multifunctionele zalen, waaronder een in het oog springende 850 m² grote balzaal, bieden toonaangevende mogelijkheden voor lokale evenementen en de MICE-industrie in de regio.

Gasten kunnen tot rust komen in kamers die zijn ontworpen volgens het WorkLife-concept, waarbij een kwart is ingericht als grootformaat suites met kitchenette, ideaal voor een korte reis of voor een lang verblijf in een appartement. Bezoekers kunnen genieten van de twee eet- en drinkgelegenheden van het hotel, de Club Lounge, het buitenzwembad, de fitnessruimte en de spa.

IHG is al meer dan tien jaar actief in Vietnam en heeft momenteel 14 hotels, verdeeld over vier merken: Six Senses, InterContinental, Crowne Plaza en Holiday Inn, met nog eens 15 hotels in de pijplijn, waaronder merktoetredingen voor Regent in Phu Quoc en voco Hotels in Danang. Dit maakt deel uit van het plan van IHG om haar vastgoed in Vietnam uit te breiden over al haar merken.