IHG introduceert voco hotels in Mexico

IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, kondigt de ondertekening aan van twee nieuwe voco hotels in Guadalajara en Saltillo, Mexico. De ondertekening markeert de introductie van de voco hotels upscale horeca merk op de Mexicaanse markt, en een uitbreiding van haar wereldwijde bereik buiten de huidige vaste voet in de grote steden in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika en Australië.

Het voco hotel Guadalajara Neruda zal eind 2022 worden geopend en is eigendom van de Vertex Ophthalmic Group. Het hotel zal vijf verdiepingen innnemen van het 11 verdiepingen tellende Neruda 2828 mixed-use project in het financiële district van de stad. Het hotel beschikt over 104 kamers, een restaurant en bar, een dakterras en een business- en fitnesscentrum. Het hotel verwelkomt zakenreizigers en vakantiegangers in een omgeving die comfortabel en betrouwbaar is, maar ook levendig en met een uniek karakter.

Het voco hotel Saltillo opent naar verwachting in 2023. Eigenaar en ontwikkelaar American Hotels Group leidt de conversie van een pand dat oorspronkelijk in 2006 werd gebouwd als een onafhankelijk hotel. Het hotel is gunstig gelegen in het auto- en productiedistrict van Saltillo en grenst aan het recreatiecomplex American Sports Center. Het voco hotel Saltillo beschikt over 125 suites, meer dan 700 sq ft vergaderruimte, een fitnesscentrum, binnenzwembad, een restaurant en een bar.

voco hotels biedt gasten een betrouwbare upscale ervaring die ook functionaliteit en charme integreert. IHG Hotels & Resorts exploiteert momenteel 31 open voco hotels over de hele wereld met nog eens 43 in de mondiale pijplijn, waaronder een gezamenlijk voco en Holiday Inn project dat later dit jaar in het centrum van Chicago geopend zal worden.