IHG : nieuwe Holiday Inn Express in Gujarat – Indië

IHG® Hotels & Resorts, een van ‘s werelds grootste hotelbedrijven, heeft een managementovereenkomst getekend met Dahej Hotels & Hospitality Pvt. Ltd een dochteronderneming van Karmvir Group, voor een nieuw hotel – Holiday Inn Express Dahej Bharuch Road in Gujarat, Indië. Het nieuw gebouwde hotel, met 120 kamers, zal naar verwachting operationeel zijn tegen het eerste kwartaal van 2025. Het hotel zal niet alleen de aanwezigheid van IHG in de staat Gujarat verstevigen, maar ook de groei van het bedrijf in secundaire markten versterken, in lijn met de groeiende vraag naar kwaliteitsmerkaccommodatie in het land.

Strategisch gelegen aan de hoofdweg van Dahej Bharuch, zal het hotel een gemakkelijke toegang hebben tot alle belangrijke bedrijven in de havenstad Dahej. Dahej is een all-weather directe aanleghaven met multi-vrachtcapaciteit gelegen aan internationale maritieme routes. Hierdoor is het de voorkeurshaven voor de vrachthubs in de noordelijke, westelijke staten en uniegebieden van India. Met de uitstekende bereikbaarheid, faciliteiten en gastvrijheid waar het merk bekend om staat, zal het hotel een comfortabele verblijfservaring bieden voor zakenreizigers en havenpersoneel.

Naast de moderne en volledig uitgeruste kamers zal Holiday Inn Express Dahej Bharuch Road een waaier aan faciliteiten aanbieden waaronder een ‘Great Room’, een lounge, een fitnesszaal waar gasten kunnen ontspannen en relaxen. Het hotel zal ook beschikken over een uitgerust business center, vergaderzalen samen met typische voorzieningen die de belofte van het merk weerspiegelen om een comfortabel en efficiënt verblijf te bieden aan zakelijke gasten.

IHG® heeft momenteel 44 hotels van vijf merken in SWA, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn® , Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en heeft een sterke pijplijn van 37 hotels die in de komende 2-3 jaar geopend zullen worden.