Le Barn, comfort in een Franse landbouwschuur

Zomervakantie in een natuurpark en tóch dichtbij Parijs… Vakantie midden in een natuurpark en toch maar op 50 km van Parijs. Le Barn is makkelijk bereikbaar per fiets, trein en uiteraard per auto. Voor degenen die last minute uitkijken naar een fijne vakantiebestemming, een comfortabele stop onderweg én gewoonweg de Schiphol drukte liever vermijden biedt Le Barn in juli en augustus verschillende mogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een retraite om jezelf beter te leren kennen, een adres om met je kleinkinderen mooie herinneringen te maken of een werkomgeving midden in de natuur. Er is altijd een goede reden om naar Le Barn te gaan. De barbecue staat de hele zomer aan en elke week kun je een verblijf winnen. Ideaal voor wie zijn bezoek wil verlengen!

Quality time met familie of vrienden

Le Barn is dé plek om samen te zijn met degenen die je dierbaar zijn. Oogst ‘s middags met je vrienden of familie groenten in de tuin en geniet er ‘s avonds van tijdens een diner in de romantische tent van Le Barn. Deze 50 vierkante meter tent staat tegenover de weilanden en heeft een eigen vuurplaats. Het is een sfeervolle plek met lange gedekte tafels, tapijt, kachel, bloemen en lantaarns. Natafelen kan hier met uitzicht op een heldere sterrenhemel. Of maak ‘t helemaal gek en blijf overnachten op deze bijzonder plek!

Zomer vol sportieve activiteiten

Voor ouders of grootouders is een vakantie met de kinderen een prachtig moment om nog meer mooie herinneringen te maken. Laat de kinderen genieten van de verscheidene activiteiten die Le Barn te bieden heeft. Jérôme, de coach van Le barn, is er elke dag met een groot aantal activiteiten zoals boogschieten, cricket, yoga, pilates en een jeux de boules toernooi. En mocht dat niet voldoende zijn dan is er altijd de mogelijkheid om te gaan bosbaden, de leuke brocantes te bezoeken die Le Barn organiseert, een workshop biodynamisch verbouwen te volgen met de tuinman van Le Barn of kennis te maken met de paarden bij de stoeterij Haras de la Cense.

Werkomgeving midden in de natuur

Le Barn ligt midden in een natuurpark, ideaal voor wie wil reflecteren en voor de creativiteit.  Het restaurant serveert de hele dag door lekkere en gezonde snacks. Begin de dag met hardlopen door het bos en eindig de dag met een ontspannend moment in de hottub. Werken en opladen tegelijkertijd!

Tentoonstelling van Franse natuurfotograaf Yann Arthus Bertrand in de paardenstoeterij

Bertrand is ecoloog en natuurfotograaf. Op het terrein van paarden stoeterij Haras de la Cense tonen foto’s de bijzondere relatie tussen mens en dier.  De tentoonstelling loopt nog tot 30 oktober in de Haras de la Cense.

Zomer bij Le barn

Overnachten kan vanaf € 220 per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt en activiteiten. Voor grootouders of ouders die met kinderen komen of voor vrienden: 20% korting wanneer je een tweede kamer boekt tijdens de week van zondag tot donderdag. Tent van Le barn: Prijzen op aanvraag.

Illutraties le barn nomaden