IHG: ondertekening Hotel Indigo London K Wast Shepherds Bush

IHG Hotels & Resorts heeft een nieuwe overeenkomst aangekondigd in Londen, Verenigd Koninkrijk, voor zijn luxe boetiekmerk Hotel Indigo. Hotel Indigo London K West Shepherds Bush wordt een van de Londense paradepaardjes van het merk vanwege het individuele ontwerp en de schitterende locatie en is getekend in samenwerking met de Lancaster Landmark Hotel Company.

Hotel Indigo London K West Shepherds Bush, dat in het voorjaar van 2025 wordt geopend, wordt het zesde Hotel Indigo in Londen. Met 252 stijlvolle kamers zal het merkbepalende pand een aanzienlijke renovatie ondergaan en een onderscheidend nieuw ontwerp krijgen met een voortreffelijk restaurant en bar plus een boetiekspa met hydrotherapiezwembad en ultramoderne zakelijke faciliteiten en vergaderzalen.

Alle hotels van Hotel Indigo bieden een toegangspoort tot de meest inspirerende plaatsen ter wereld. Shepherds Bush is een bloeiende wijk in West-Londen met uitstekende vervoersverbindingen naar het centrum van Londen. Lokale bezienswaardigheden zijn Westfield London en het herbestemde Television Centre (het voormalige BBC-hoofdkwartier) in White City; Holland Park met zijn openluchttheaterprogramma, de eclectische markt van Portobello Road en het trendy Notting Hill met zijn arthousebioscopen en onafhankelijke winkels.

Hotel Indigo is het eerste boetiekhotelmerk ter wereld en heeft alleen al in Europa 41 open hotels en nog eens 16 in de planningsfase. Elk Hotel Indigo werkt volgens het ethos ‘to serve the curious’ en biedt een meeslepende gastvrijheidservaring in een levendige buurtlocatie. Van het ontwerp van het pand tot de menu’s, elk hotel put uit het verhaal van de lokale omgeving.

Hotel Indigo, opgericht in 2004, is het luxe boetiekmerk van IHG dat nu wereldwijd actief is met 143 open hotels en meer dan 119 hotels in de pijplijn. Het merk zal zijn portfolio de komende drie tot vijf jaar verdubbelen en zijn groei als een van de grootste boetiekmerken voortzetten