illycaffè is partner JRE

illycaffè is partner van JRE-Jeunes Restaurateurs, dat in Parijs zijn 50e verjaardag viert onder de vlag van culinaire uitmuntendheid

 

illycaffè, de wereldleider in duurzame koffie van hoge kwaliteit, is de officiële koffiepartner van het JRE- Jeunes Restaurateurs congres, dat op zondag 7 en maandag 8 april zijn 50e verjaardag vierde in Parijs.

Als officiële partner van het evenement zal illy een leidende rol spelen bij alle evenementen en gelegenheden waar chef-koks, journalisten, influencers en experts uit de sector elkaar kunnen ontmoeten en actuele gebeurtenissen op culinair gebied kunnen bespreken. Op zondag 7 april trapte het galadiner in het iconische Carreau du Temple in Parijs de viering van 50 jaar culinaire innovatie af en is er voor alle gasten van de avond de gelegenheid om de unieke illy 100% Arabica melange te proeven.

Op maandag 8 april, ook in de iconische Carreau du Temple, werd de Chef2Chef Summit gehouden, een moment van ontmoeting tussen alle chef-koks, protagonisten van de huidige en toekomstige gastronomische scène, die door middel van lezingen, masterclasses en presentaties de meest uitzonderlijke en innovatieve producten en ingrediënten kunnen demonstreren. Koffie wordt een paradigma om de belangrijkste van alle opkomende kwesties aan te pakken, die van duurzaamheid, dankzij de interventie, in de prachtige setting van het Edouard-VII Theater in Parijs, van illycaffè voorzitter Andrea Illy, binnen het panel “Duurzaam bedrijfsmodel voor de toekomst” gemodereerd door JRE International President Daniel Lehman en voedselexpert Zoe Torinesi. Op het evenement zal illy ook aanwezig zijn met een stand die het thema duurzaamheid omarmt – één van de oprichtingswaarden van het bedrijf – gewijd aan illy Arabica Selection Brazil Cerrado Mineiro, de eerste koffie van regeneratieve landbouw en Regenagri® gecertificeerd.