JW Marriott debuteert in Duitsland

JW Marriott heeft zijn debuut gemaakt in Frankfurt, Duitsland met de opening van het JW Marriott Hotel Frankfurt. Met een doelgericht ontwerp, buitengewone service en een toewijding aan holistisch welzijn, biedt het pand een verheven verblijf in de stad, waarbij gasten worden aangemoedigd om contact te maken met de wereld om hen heen en de geest, het lichaam en de geest te revitaliseren.

Elk van de 219 gastenkamers en suites heeft ramen van vloer tot plafond met een prachtig uitzicht op de sprankelende skyline van de stad en de Main River, wat een moment van bezinning biedt. Het hotel is direct verbonden met het winkelgebied Zeil en biedt gasten een onovertroffen locatie op steenworp afstand van het hart van Frankfurt. Het JW Marriott Hotel Frankfurt omarmt lokale accenten die momenten van bezinning aanmoedigen en heeft Hartwig Ebersbach, een van de beroemdste schilders van Duitsland, gevraagd om 230 schilderijen te maken die delicaat door het hele hotel zijn geplaatst.

JW Marriott Hotel Frankfurt omarmt de focus van het merk op authentieke en duurzame eetervaringen met twee concepten voor gasten. Max on One, gelegen op de eerste verdieping, biedt een moderne Franse keuken met een Aziatische twist in een grootstedelijke sfeer. Perfect voor een drankje na het diner kunnen gasten genieten van Ember Bar & Lounge, een chique cocktail- en champagnelounge met een uitgebreide gin- en wijnkaart. In lijn met de toewijding van het merk om zowel het lichaam als de geest te voeden, produceert het JW Marriott Hotel Frankfurt zijn eigen heerlijke honing van een kolonie bijen die zich op het dak van het hotel bevinden.

JW Marriott Frankfurt is ontworpen met het welzijn van de gasten in gedachten. De gasten van het hotel worden aangemoedigd om een moment voor zichzelf te nemen en de ervaringen te ontdekken die hen een verkwikt en verfrist gevoel zullen geven, zowel tijdens als na hun verblijf. Het fitnesscentrum van het hotel biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder cardiovasculaire apparatuur en vrije gewichten. De Spa by JW® biedt voorzieningen zoals verwennende en kalmerende behandelingen en toegang tot het binnenzwembad, de spa en de sauna. De Spa by JW® nodigt gasten uit voor een ervaring die moeiteloos, laagdrempelig en intuïtief is en waar ruimtes naadloos op elkaar aansluiten, met ruimtes om te ontspannen met of zonder een behandeling, als individu of deel van een groep.

JW Marriott Frankfurt ligt op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Frankfurt