Kerstmagie bij Steigenberger Wiltcher’s

Dit jaar biedt het Steigenberger Wiltcher’s een magische ervaring in de sfeer van de eindejaarsfeesten. Het prestigieuze vijfsterrenhotel aan de Louizalaan in Brussel heeft gekozen voor een warme en sprankelende aankleding waarbij iedereen zich meteen thuisvoelt. Eenmaal door de lobby – met een sterrenhemel – wordt de hotelgast ondergedompeld in de belevenis van kerst.

Wie kiest voor een van de 267 superieure kamers en suites, ‘s avonds in Café Wiltcher’s geniet van een gastronomisch diner, of na het winkelen een pauze neemt in de mythische Loui Bar, zal verstrikt raken in de magie van deze plek. De gezellige kerstsfeer wordt versterkt met een verfijnde geur en een aangepaste akoestische sfeer.

Terwijl de mixologen van Steigenberger Wiltcher’s gedurende de hele eindejaarsperiode een persoonlijke interpretatie van glühwein aanbieden, worden op 24 en 31 december uitzonderlijke diners aangeboden met feestelijke smaken en producten in een prestigieus 7-gangenmenu.

De eindejaarsperiode nodigt uit om zichzelf te verwennen. Dat kan perfect met de Iconic Indulgence-aanbieding, met een verblijf inclusief een 3-gangendiner en een late check-out.

Voor de gelegenheid is in het hotel een chocolaterie ingericht, aangeboden door ROSALIE’s. De verfijnde chocolaatjes ‘made in Brussels’ worden bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en duurzame cacao om de smaakpapillen te verrassen. Ze zijn een uiting van verwennerij en liefde. Elke middag wordt een proeverij aangeboden.

Het hotel vervolledigt de gezellige loungesfeer met live piano-vocale muziek die elke vrijdag en zaterdag om 19.30 uur op het programma staat. Daarbij is de hedendaagse kunsttentoonstelling ‘Check-in/Check-out’ nog tot 6 januari te zien, en zijn de codes van het luxehotelwezen verwerkt in speciaal ontworpen werken in een visuele en picturale wandeling.

Kinderen worden niet vergeten met kindvriendelijke activiteiten die gedurende de hele feestperiode plaatsvinden. Het is voor Steigenberger Wiltcher’s een gelegenheid om de banden te versterken met de vereniging La Flèche (www.lafleche14.be) die elk jaar 200 peuters opvangt in het Maison d’Enfants Reine Marie Henriette. Een kerstfilm (“A Very Belgian Christmas Treat – The Grand Hotel Edition”) zal met hun medewerking in het hotel worden geproduceerd, en vertoond aan de kinderen, met een televisie-uitzending op oudejaarsavond.

Het Steigenberger Wiltcher’s Palace, een icoon van het Belgische luxehotelwezen, verwelkomt de gast in een gezellige omgeving waar alles is uitgedacht om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Kortom, een juweel van luxe in het hart van Europa.

De unieke ligging in het centrum van Brussel, aan de prestigieuze Louizalaan, laat toe om te gaan shoppen in de luxewinkels of kunstzinnig te flaneren in de gerenommeerde kunstgalerijen die aan het etablissement grenzen.

De feestkalender van Steigenberger Wiltcher: – Rosalie’s & Wiltcher’s Chocolate Factory: van 8 tot 26 december, van 15.30 tot 18.30 uur, met ‘Chef Chocolatier’-workshops op 17 en 23 december (gratis). – Loui Bar: geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 11 uur tot middernacht, en op vrijdag en zaterdag van 11 tot 1 uur. – De feestelijke diners op 24 en 31 december zijn vanaf 19 uur, mits reservatie via festiveseason.brussels@steigenberger.com. – De Iconic Indulgence-aanbieding, incl. overnachting, ontbijt, een exclusief 3-gangendiner en uitchecken om 14 uur, is beschikbaar tot 27 februari. – Piano Bar Lounge: elke vrijdag en zaterdag vanaf 19.30 uur. – De kunsttentoonstelling ‘Check-in/Check-Out’: nog tot 6 januari in Loui Bar. – Een privérondleiding op de tentoonstelling met de kunstenaars François Patoue en Matthieu Michaut is mogelijk op afspraak via patoue.f@gmail.com.

Steigenberger Wiltcher’s Brussels – 71, Avenue Louise – 1050 Brussel – tel 02-5424242 – www.steigenberger.com