Kusmi Tea X Special T

Kusmi Tea en Special.T gaan samenwerken en dat wordt bij allebei gevierd met 4 iconische smaken. Deze twee premium theemerken symboliseren gedurfde moderniteit gepaard met diep respect voor het traditionele theeritueel.

Een bijzondere samenwerking tussen Kusmi Tea en Special.T haalt the best of both worlds naar boven. Enerzijds Kusmi Tea, theehuis sinds 150 jaar, met zijn Franse expertise, keuze aan natuurlijke ingrediënten en legendarische recepten. Anderszijds Special.T dat perfect de kunst beheerst om kwaliteitsthee te selecteren en te bereiden, samen met de Master.T machine dat niets aan het toeval overlaat. Na jaren onderzoek herkent de theemachine automatisch elke theecapsule, om elke thee tot op de seconde en tot op de graad te infuseren.

Het perfecte kopje thee volgens Special.T

Streng selecteren, beschermen en infuseren met het zuiverste water… Dat is het geheim van goede thee. Je moet de eigenschappen van de theevariëteit kennen, het water op de ideale temperatuur brengen en kiezen voor de optimale infusietijd om alle aroma’s van de thee tot hun recht te laten komen.

Special.T kiest voor de fijnste theeblaadjes, beschermt ze tegen lucht, licht en vocht in een hermetisch afgesloten capsule en infuseert ze in een minutieus afgestelde theemachine. Dankzij de MASTER.T theemachine wordt die kunst nu toegankelijk voor iedereen die van kwaliteitsthee houdt.

De Kusmi x Special.T smaken

Anastasia: Geïnspireerd door de mythe van groothertogin Anastasia belichaamt deze melange de beroemde Russische smaak van het theehuis Kusmi Tea. Dit recept van Kusmi met bergamot, citroen en toetsen van oranjebloesem is al sinds zijn creatie in Sint-Petersburg meer dan een eeuw geleden een goed bewaard geheim gebleven.

Deze zwarte earlgreythee met heerlijk fruitige toetsen drink je best tijdens het ontbijt of in de middag! De subtiele combinatie van bergamot, citroen en oranjebloesem – nog versterkt door het moutige karakter van Assamthee – levert in de mond een complex aroma op van een perfecte harmonie. Gearomatiseerde zwarte thee Anastasia van Special.T x Kusmi Tea. €4,20 per doos van 10 capsules.

White Anastasia: Een gedurfde versie van het iconische recept van Anastasia op basis van witte en groene thee, geparfumeerd met subtiele toetsen van oranjebloesem, bergamot en citroen: dat wordt heerlijk genieten voor de liefhebbers van bijzondere thee.

De twee theesoorten leveren een subtiele harmonie op, waarin frisheid en lichtheid mooi samengaan met de elegantie van bergamot en oranjebloesem. Een gevoel van zachtheid triomfeert en wordt daarna subtiel opgewekt door een lichte bitterheid. Gearomatiseerde witte thee White Anastasia van Special.T x Kusmi Tea. €4,90 per doos van 10 capsules.

Label Imperial : Label Imperial is geïnspireerd door een traditionele drank die in Rusland als sinds de 12e eeuw geserveerd wordt om het hoofd te bieden aan harde winters. Het is een subtiele groene thee op basis van sinaasappel, kaneel, fijn gekruid met citroen en duindoorn, allemaal mooi in evenwicht gebracht met een vleugje vanille en de zachtheid van zoethout.

De combinatie met kruiden en citrusvruchten geeft deze groene senchathee uit China zijn subtiel aanhoudende en zachte smaak. Sinaasappel en kruiden gaan perfect hand in hand op een basis van planten. Toetsen van kaneel, gember, kardemom en zoethout leveren een betoverend geheel op met frisse aroma’s van sinaasappel. Gearomatiseerde groene thee Label Imperial van Special.T x Kusmi Tea. €4,50 per doos van 10 capsules.

Be Cool : In tijden van stress, drukte en een hectisch leven moet je soms even op de pauzeknop drukken om weer helemaal tot rust te komen. Be Cool zorgt voor dat moment van sereniteit, met zijn melange van planten, zoethout en pepermunt.

Be Cool is met zijn heel zachte afdronk geschikt op eender welk moment van de dag. Een mooi evenwicht tussen de citroenachtige toetsen van mirte, de frisheid van pepermunt en de zachtheid van zoethout zorgt voor een heerlijk moment van ontspanning. Infusie Be Cool van Special.T x Kusmi Tea. €4,50 per doos van 10 capsules.

Kusmi Tea en Special.T stelt een uniek assortitment thee en infusies voor op basis van natuurlijke, verfijnde ingredienten van topkwalitieit. De 4 nieuwe producten en de Master.T theemachine te vinden op special-t.com en op kusmitea.com in Europa, in de boetieks en de corners van Kusmi Tea in België, Frankrijk en Luxemburg, en in de shops van Nestlé in Zwitserland. Ook Kusmi Tea is gevoelig voor milieukwesties en neemt deel aan het SPECIAL.T® capsule-recyclageprogramma in samenwerking met TERRACYCLE®. Klanten kunnen dan ook hun capsules in de 3 KUSMI TEA® boetieks in België binnenbrengen.