Landgoed Roode Koper: rust, ruimte en inspiratie

Een inspirerende omgeving leidt tot ongekende resultaten. De afzondering en kalmte van landgoed Het Roode Koper zorgen ervoor dat uw collega’s en relaties zich los kunnen maken van dagelijkse werkbeslommeringen. Het stille bos en de zuivere lucht inspireren tot nieuwe inzichten en frisse ideeën. Het Roode Koper is gelegen in het grootst aaneengesloten natuurgebied en oudste bos van Nederland.

De vergaderruimtes in de villa en in de exclusieve Van Limburg Stirumzaal in het koetshuis bieden een ideale oplossing voor kleine zakelijke bijeenkomsten en grote exclusieve evenementen. Deze boardroom is uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten, beschikt over een eigen keuken, een zithoek en een afgeschermd buitenterras. Hier vergaderen is synoniem voor vergaderen in alle privacy. Het is bijna een feest om op Het Roode Koper te vergaderen. Aansluitend op uw vergadering geniet u in het restaurant, onder supervisie van topkok Dennis van den Beld, van culinaire lekkernijen, van wijn- en champagne-proeverijen tot een heerlijke stamppottenmaaltijd in de wintertuin of bij de open haard, van een picknick lunch in het bos tot een mooi amuse diner.

Voor een frisse neus tussen de vergaderingen door of als start van de dag, loopt u zo het bos in. Wilt u uw vergaderdag opluisteren met een sportieve buitenactiviteit zoals mountainbiken, kruisboogschieten of een stevige boswandeling met een lokale natuurgids? Uw verblijf wordt op uw specifieke wensen afgestemd, passend bij het doel van uw bijeenkomst. Rustig gelegen op het 3000 hectare grote landgoed ‘Het Roode Koper’ bevindt zich het Manege-huis, een bijzondere villa met een privé meeting room. Deze villa is zeer besloten gelegen en buitengewoon inspirerend voor zakelijke bijeenkomsten en internationale meetings van uitzonderlijk hoog niveau.

Het bijzonder hoge kwaliteitsniveau in de voorzieningen en het oog voor detail in het interieur, maken het Manegehuis tot een prachtige veelzijdige villa. Er is een stijlvol ingerichte woonkamer en vergaderruimte met open haard, een ruime eettafel in de keuken en de villa wordt omringd door een privé tuin met meerdere terrassen. Rond de haard, aan de keukentafel, in de vergaderkamer of op het terras in de tuin; in het Manegehuis vergadert u in alle rust, ruimte, privacy en in anonimiteit.

Indien gewenst, staan de medewerkers van Het Roode Koper op gepaste afstand tot uw dienst. De villa is geschikt voor een gezelschap tot 15 personen. Bij een meerdaags verblijf logeert u in het Managehuis en in een van de andere gastenverblijven op het landgoed. De villa beschikt over een bijzonder goed geoutilleerde en moderne Italiaanse keuken met luxe apparatuur. Uw ontbijt, lunch en diner kunnen privé voor u worden gekookt maar u bent ook van harte welkom in het restaurant op het landgoed.

Het landgoed en het omringende Leuvenumse bos bieden eindeloze mogelijkheden voor een mooie vergaderbreak zoals paardenmennen, een Border Collie training, een stevige boswandeling met een natuurgids, een GPS mountainbiketocht of een golfclinic op de nabijgelegen privé golfbaan. Samen koken met de chef-kok? Ook een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden binnen het segment van teambuilding en tegelijk ontspanningsactiviteiten.

Het Manegehuis beschikbaar sinds 1 mei 2014 is een onderdeel van het landgoed Het Roode Koper: een zeldzame plek op de Veluwe waar de natuur u inspireert tot nieuwe inzichten, beslissingen en plannen.

ARRANGEMENTEN

Dag-arrangement Manegehuis: € 850,- per dag. Dit is inclusief: ongedeeld gebruik van het Manegehuis en de omringende tuin, alle benodigde vergaderfaciliteiten zoals een LCDscherm, Flipover, WiFi e.d. Conferentie-arrangement Manegehuis: € 40,-per persoon. Dit is inclusief : ontvangst met koffie en thee, een mooie lunch, geserveerd aan de keukentafel of op een van de privé buitenterrassen.

Idyllisch trouwen in stijl

Landgoed Het Roode Koper vormt evenzeer een idyllisch decor voor een romantische buitenbruiloft. In de klassieke Engelse tuinen viert u een originele buitenbruiloft. Een lange oprijlaan baant zich een weg door de glooiende bossen. Dan doemt een statige villa op, omringd door een romantische en idyllische parktuin. Ver van het alledaagse leven beleeft u hier samen met uw gasten een onvergetelijk huwelijksfeest. Een huwelijksceremonie en champagne toost in de zoetgeurende rozentuin, een bijzonder diner op het terras of het gazon, een sfeervolle viering in de karakteristieke villa… uw bruiloft staat bol van de romantiek. Trouwt u in een van de mooie kerken in de buurt? Een paardentram of koets brengt u door het bos naar ons landgoed voor een feestelijk ontvangst. Met een feestelijke aankleding tot in de kleinste details zorgt Het Roode Koper voor een feeërieke sfeer. U kunt het gehele landgoed met haar 30 kamers afhuren voor privé-gebruik. Een gezamenlijk champagneontbijt is dan een intieme afsluiting van uw huwelijksfeest.

INFO@ROODEKOPER.NL WWW.ROODEKOPER.NL