‘Lekker van bij ons’ voor professionals

Versondernemer.be kreeg na vijf jaar een volledige make-over. De website wordt opgesplitst voor verswinkels en horeca. Elke doelgroep krijgt zo zijn eigen platform, zodat ze meer gerichte informatie en inspiratie kunnen vinden voor hun eigen professionele activiteiten met lokale producten.

Wat te verwachten als professional?

De website werd opgedeeld in twee doelgroepen, aangepast naar jouw professionele leefwereld zodat jij als professionele bezoeker nog vlotter jouw weg vindt. Hij kreeg bovendien een totale make-over, volledig in de huisstijl van lekkervanbijons.be. Daarbovenop voorzien we een nieuwigheid: de filter. Hiermee verfijn je het aanbod op de gewenste informatie én op de productgroep. Maak kennis met de nieuwe websites voor professionelen: www.lekkervanbijons-verswinkels.be: voor de uitbaters van een speciaalzaak of supermarkt die overtuigd zijn van de kwaliteit en smaak van producten van bij ons.

Op Lekker van bij ons-Verswinkels.be ontdek je een waaier aan inspiratie en informatie over lokale producten om je zaak te ondersteunen in de verkoop van jouw assortiment met producten van hier: – De laatste promotiecampagnes voor lokale producten, waarbij je gratis mee profiteert van de publiciteit; – Het aanbod gratis promotiemateriaal voor jouw zaak; – Inspirerende verhalen over ondernemers zoals jij; – De nieuwste events en acties zoals wedstrijden.

Bezoek snel Lekker van bij ons-Verswinkels.be, want er valt heel wat te ontdekken voor het lokaal aanbod van jouw zaak. www.lekkervanbijons-horeca.be: voor de horecaprofessional en het onderwijs met opleidingen rond voeding.

Om je te inspireren met al het lekkers dat Vlaanderen te bieden heeft, bieden we jou op Lekker van bij ons-Horeca.be een waaier aan inspiratie en informatie over lokale producten: De meest recente promotiecampagnes voor lokale producten en hoe je gratis mee profiteert van de publiciteit; Een online toolbox voor jouw zaak met heel wat gratis promomateriaal; Inspirerende verhalen over horecaondernemers zoals jou; Exclusief voor het horeca-onderwijs een ruim aanbod didactisch materiaal waarmee je jouw lessen makkelijk voorbereid.

Bezoek Lekker van bij ons-Horeca.be en ontdek alle interessante informatie over en inspiratie voor lokale producten voor jouw zaak of lessen.