Lunch Garden bezorgt 1200 maaltijden aan zorgpersoneel

wij zorgen graag ook even voor hen

 

De overheid kondigt steeds strengere maatregelen aan nu de zorgsector het steeds zwaarder te verduren krijgt. Door de strengere maatregelen zet Lunch Garden ook haar “Come In & Take Out” concept stop vanaf vandaag waardoor de restaurants terug volledig sluiten. Lunch Garden doet een laatste solidaire inspanning en schenkt 1200 maaltijden aan het zorgpersoneel, een lichtpuntje in deze moeilijke tijden.

Nu de overheid een verstrengde lockdown heeft aangekondigd, heeft Lunch Garden besloten om niet langer het “Come In & Take Out” concept aan te bieden. Klanten van Lunch Garden konden afgelopen weken nog steeds terecht bij de Belgische restaurantketen voor afhaalmaaltijden via het “Come In & Take Out” concept. De maaltijden die Lunch Garden door sluiting niet meer zullen kunnen verkopen, worden nu geschonken aan het zorgpersoneel van het Imeldaziekenhuis en het AZ Sint-Maarten.

Maaltijden voor zorgpersoneel, onze helden

Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden legt uit: “Ons personeel heeft er de laatste weken alles aan gedaan om onze trouwe klanten te blijven bedienen via ons “Come In & Take Out” concept, maar we beseffen dat de komende weken vooral thuis zullen doorgebracht worden. Het wordt een moeilijke periode voor iedereen, maar we beseffen dat de druk op het zorgpersoneel reeds maanden hoog is. Wat we reeds hadden voorzien in onze verdere uitrol van het assortiment, nl. koude take out schotels, wordt daarom met plezier aan het zorgpersoneel, onze helden, geschonken.”

De medewerkers van Lunch Garden bundelen komende vrijdag de laatste keer hun krachten. “Met spijt in ons hart sluiten onze restaurants terug tijdelijk vanaf vandaag, maar de prioriteit van het land ligt nu bij zij die de zorg voor ons allen elke dag proberen te borgen. Na alle ondernemerschap binnen de teams van Lunch Garden alsook de positieve reacties van de klanten, willen we bewust nu steun geven waar extra steun zeer welkom is”, voegt Ann Biebuyck trots toe.

1200 maaltijden voor zorgpersoneel Imeldaziekenhuis en AZ Sint-Maarten

Vrijdag 6 november zal Lunch Garden 1200 maaltijden schenken aan het Imeldaziekenhuis te Bonheiden en het AZ Sint-Maarten te Mechelen. Het team van Lunch Garden zal deze maaltijden zelf bezorgen aan de ziekenhuizen.