Luxemburgse hotel ‘Le Place d’Armes’ : Beste Europese hotelbar 2019

De prestigieuze jury van de Villégiatue Awards, samengesteld uit journalisten van gerenommeerde tijdschriften zoals Forbes, Paris-Match en Vogue, kwamen samen in het majestueuze Château de Ferrières in Parijs en bekroonde er de mooiste hotels in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië.

Voor deze prijsuitreiking waren naast de ambassadeurs van verschillende landen en hun delegatie, ook de eigenaars en managers van de toonaangevende luxehotels uitgenodigd.

Het hotel ‘Le Place d’Armes’, dat genomineerd was voor de categorie ‘Beste Europese hotelbar’, nam het op tegen verschillende andere sublieme etablissementen zoals het ‘Hôtel Lutetia’, dat met zijn bar ‘Le Joséphine’ de herinneringen aan de belle époque in stand houdt in het hart van Parijs, en de luxueuze bar van het Amsterdamse Hotel ‘TwentySeven’, een ware architectuurparel.

De bar ‘Le 18’, dat in het hartje van de zeven panden van het hotel ‘Le Place d’Armes’ ligt, kijkt uit op de binnentuin en heeft een unieke, betoverende charme. Het bruisende decor is tegelijkertijd elegant en ontspannen, met een subtiele hedendaagse touch. Zichtbaar trots namen Jean Michel Desnos en Hubert Bonnier namens ‘Le Place d’Armes’ de prijs van ‘Beste Europese hotelbar van 2019’ in ontvangst.

De inrichting van de ruimten, de ruwe materialen, de gedimde lichten en het decor scheppen samen een informele sfeer, waarin klanten in alle rust van een glaasje kunnen genieten.

Naast een uitgebreide selectie Franse, Engelse en Spaanse rum, weet de bar ook te verrassen met unieke en zeldzame whisky’s en een innovatieve en gewaagde cocktailkaart die elk seizoen verandert.

Het team van de bar ‘Le 18’ voelt zich vereerd dat hun voortdurende zoektocht naar perfectie bekroond werd met deze prestigieuze prijs.

Hotel Le Place d’Armes – Place d’Armes 18 – L-1136 Luxemburg

+ (352) 27 47 37 211 – le18bar@hotel-leplacedarmes.com