Macedonische wijntrip met god Dionysos als gids

2.GRAND HOTEL PALACE – THESSALONIKI

Het Grand Hotel Palace is het grootste 5-sterren conferentiehotel in Thessaloniki, de stad van geschiedenis en cultuur, en de metropool en het altijd groene economische centrum van de Balkan.

Het Grand Hotel Palace integreert de bijzondere kenmerken en creatieve contrasten die Thessaloniki kenmerken: de kosmopolitische uitstraling, de onbetaalbare sereniteit, de traditionele warme gastvrijheid en de aristocratische tendens, facetten die een uniek canvas van ervaring creëren. Het Grand Hotel Palace combineert ook neoklassieke elegantie met comfort, tijdloze luxe, functionaliteit en finesse met hoogwaardige diensten.

De filosofie van het Grand Hotel Palace omarmt respect voor het milieu, de lokale gemeenschap en de cultuur van de stad, maar ook de medewerkers, partners en gasten. De missie van het Grand Hotel Palace bestaat uit het leveren van hoogwaardige hoteldiensten op het gebied van congres- en vrijetijdstoerisme, binnen een omgeving van hoge esthetiek en historische symboliek, die op gelijke voet staat met de stad Thessaloniki.

Het neoklassieke gebouw van het Grand Hotel Palace bevindt zich op 2.5 km van het centrum van Thessaloniki. Het statige gebouw met een pi-vormige plattegrond, uniek in Griekenland, is geïnspireerd op de architectuur van prachtige aristocratische neoklassieke gebouwen, met gevels en pilaren, de luxe van natuurlijke materialen, smeedijzeren balusters en meubilair, gebaseerd op het ontwerp van antiek houtsnijwerk, glanzende kroonluchters en uitgebreide gordijnen, die een omgeving van absolute elegantie creëren, in harmonie met functionele voorzieningen. Het emblematische gebouw, opgericht in 2004, behoudt zijn tijdloze neoklassieke esthetische waarde, en wordt tegelijkertijd gekenmerkt door de kwaliteit en de functionaliteit van een moderne constructie.

Het hotel is een uitdrukking van elegantie die een sierlijke mix van architectuur weerspiegelt, bestaande uit 253 kamers en suites in moderne of klassieke stijl. Het hotel beschikt bovendien over 13 multifunctionele vergaderzalen uitgerust met de nieuwste technologische apparatuur, alternatieve oplossingen voor de inrichting van de ruimte en een grote bewaakte parkeerplaats. Het gastronomische restaurant “Seros Prime Dining” en de luxueuze loungebar “Marco Polo” bieden een verscheidenheid aan keuzes, met een hoog niveau van smaak en kwaliteit, terwijl de health club beschikbaar is voor lichaamsbeweging en wellness. Het Grand Hotel Palace geeft een andere dimensie aan de concept van gastvrijheid, het organiseren van evenementen en het biedt een hoogwaardige service.

Het 5-sterren Grand Hotel Palace Thessaloniki integreert de bijzondere kenmerken en creatieve contrasten die Thessaloniki kenmerken. De kosmopolitische uitstraling en de onbetaalbare sensatie van sereniteit creëren een uniek canvas. De diverse kamertypes gaande van een deluxe room over familiekamers, bruidssuite en presidentiële suite bieden een verfijnde en gastvrije omgeving tot een tijdloze elegantie. Perfect ingericht met alle faciliteiten, minibar, wifi, slippers en badjassen incluis, zorgen ze voor een comfortabel en aangenaam verblijf.

Think Conference – Think Grand Hotel Palace. De 13 conferentiezalen van het Grand Hotel Palace staan ter beschikking voor het organiseren van lokale en interne conferenties, professionele evenementen, workshops, bedrijfsvergaderingen, eendaagse conferenties, monsternemingen en andere evenementen. De imposante “Olympia”-hal met indrukwekkende geavanceerde technologie biedt drie zeer elegante foyers, en een aristocratische hoofdlobby en bevestigen dat het Grand Hotel Palace het grootste en best uitgeruste conferentiehotel is in de stad.

High-end technologie apparatuur, zoals live-streaming ready zalen verbonden met een supersnel Wi-Fi-netwerk, videoprojectoren en schermen, videowalls, audio- en video-opnamesystemen, e-conferentie en netvergadering etc. zijn beschikbaar. Koffiepauze, lunch of diner kan in een van de elegante lounges van het hotel, of in het bekroonde “Seros Prime Dining” restaurant.

Conferentiehoogtepunten : maximale capaciteit van 3.300 deelnemers – 13 prachtige vergaderzalen – vertaalcabines – hogesnelheidsinternet – live streaming – 24/7 technische ondersteuning – CCTV – gesloten Video & Audio-circuitsysteem in alle zalen. Kortom, een uitgebreide en efficiënte technische apparatuur ondersteunt elk meetingarrangement.