Rebranding Andaz Wall street naar Hyarr Centric Wall Street New York

Na de rebranding van het Andaz Wall Street naar Hyatt Centric Wall Street New York, hervatte het hotel de activiteiten op 26 januari 2022 en verwelkomde het opnieuw gasten. Het hotel brengt een moderne lifestyle hotelervaring naar Lower Manhattan en heeft een ontwerp dat een levendige, speelse interpretatie biedt van de iconische stad waarin het zich bevindt. De gastenkamers van het pand zijn in 2019 gemoderniseerd en de lobby is onlangs verbeterd om het eigentijdse ontwerp van het Hyatt Centric-merk te weerspiegelen. De eigendomsgroep van het hotel, Navika Group of Companies, is van plan om ongeveer $ 5 miljoen te investeren om het pand de komende jaren verder te reimagineren.

De rebranding van Andaz Wall Street naar Hyatt Centric Wall Street New York was een strategische beslissing gebaseerd op de locatie van het hotel in het hart van ‘s werelds meest opwindende stad, een belangrijke merkonderscheidende factor voor het Hyatt Centric-merk, dat bekend staat om de locatie te omarmen en te inspireren tot verkenning. Het hotel biedt een toplocatie voor slimme reizigers om het beste te ontdekken dat New York City te bieden heeft met premium lifestyle-accommodaties in het hart van Wall Street.

Bij het betreden van de lobby, worden de gasten geïntroduceerd in een modern design esthetiek waar grootschalige kunstwerken van lokale kunstenaars de essentie van het centrum van New York City vastleggen, terwijl textuurlagen met pops van kleur aandachtspunten bieden in de openbare ruimtes. De 253 gastenkamers combineren modern comfort met tactiele ontdekkingslagen en bieden inloop regendouches, hardhouten vloeren en 12’ foot plafonds met oversized ramen. De kamers beschikken over deelbare kunst en styling elementen die het karakter van de bestemming en de handtekening merk voorzieningen, waaronder een gezellige, Hyatt Centric badjassen, exclusieve Beekind ® high-end, sociaal bewuste bad voorzieningen, en een Drybar ® haardroger in elke gastenkamer te vieren.

Hyatt Centric Wall Street New York biedt ook een nieuwe eetervaring die zal dienen als het sociale centrum van het hotel en een bestemming die aan de behoeften van elke gast zal voldoen. Het pand biedt ook meer dan 10.000 sq ft aan vergaderruimte voor groepen van elke omvang. Hyatt Centric Wall Street New York wordt geleid door David Cohen, een veteraan in de sector, die is benoemd tot algemeen directeur van het hotel. Cohen voegt zich bij het team na leiding te hebben gegeven aan luxe hotels zoals het vijfsterrenhotel Plaza Athenee, en The Ritz-Carlton, Waldorf Astoria en Four Seasons in New York.