Moet & Chandon blikt vooruit naar de feestdagen :So Bubbly!

Een toost op memorabele momenten met panache. In 2015 zet Moët&Chandon de jaarlijkse eindejaarstraditie voort in zijn typische feestelijke stijl. Een feestdis is pas compleet met Moët&Chandon, en dit jaar legt het champagnehuis de lat voor de eindejaarsfeesten hoog, met een gelimiteerde editie uit de So Bubbly-collectie.

So Bubbly bruist van de bubbels die de levendigheid en energie van de feestdagen uitdrukken. Bubbels zijn de incarnatie van Moët&Chandon en symboliseren de zin om te feesten, het savoir-faire en de pioniersgeest van het Huis. De schitterende bubbels halen de feestelijke eindejaarssfeer in huis en laten elke tafel stralen.

“Moët&Chandon slaagt er meesterlijk in om van de feestdagen stijlvolle en glamoureuze hoogtepunten te maken”,vertelt Arnaud de Saignes, internationaal marketing-en communicatiedirecteur voor Moët&Chandon. “Dit seizoen bruist het Huis van de gedurfde manieren om de meest betekenisvolle Moët-momenten in het leven te vieren.”

SO BUBBLY BOX: De So Bubbly Box is een elegante geschenkdoos in glanzende champagnekleur, versierd met gouden bubbels. SO BUBBLY BUCKET: Ook het ontdekken waard: de So Bubbly Bucket, een kwalitatief hoogstaande draagtas, die zich ontpopt tot koeler wanneer hij wordt open gevouwen en gevuld met ijs.

SO BUBBLY GOES GOLD! Een groots formaat voor de grootste gelegenheden. Exclusief voor 2015 presenteert Moët&Chandon de So Bubbly-jerobeam in gelimiteerde editie. Deze verbluffende, handgemaakte grote fles steelt meteen de show. Elke fles kreeg een uniek nummer voor de gelegenheid. De glanzende metaalkleurige So Bubbly-jerobeam bevat echt goud, met een elegante vergulde strik en zegel, vergulde bubbels als versiering en certificering als ‘gelimiteerde editie’.

MOËT & CHANDON: SUCCESS IS A MATTER OF STYLE