Moet & Chandon viert Franse art de vivre tijdens de feestdagen

Voor de feestdagen creëerde Moët & Chandon een fles die het onnavolgbare raffinement viert van de Franse levensstijl. Het elegante, feestelijke en uiterst symbolische ontwerp in gelimiteerde editie kreeg de treffende naam ‘Tribute to French Art-de-Vivre’. Het neemt champagneliefhebbers mee op een wonderbaarlijke reis doorheen het erfgoed van het Huis en onthult voor echte fijnproevers de geheimen van de Franse levensstijl, gastvrijheid en liefde voor festiviteiten.

Tribute to French Art-de-Vivre verenigt geliefde Franse bezienswaardigheden en symbolen met een bijzondere betekenis voor Moët & Chandon. Het is een briljante ode aan de sprankelende Moët Impérial-champagne, die vernoemd is naar Napoleon. Als ultieme expressie van de Moët & Chandon-stijl biedt Moët Impérial een assemblage van de drie belangrijkste druivenrassen van de Champagne, op basis van de eeuwenoude vinificatietraditie die het Huis zijn wereldwijde faam bezorgde. Moët Impérial weet de essentie van de champagnestreek perfect te vatten met een licht dominante pinot noir, de textuur van meunier en de frisse smaak van chardonnay.

Moët & Chandon iconische Tribute to French Art-de-Vivre (75 cl) is verkrijgbaar vanaf 40 euro in geselecteerde winkels, evenals is de feestelijke box beschikbaar vanaf 35 euro bij de grote distributeurs, dit geeft een vleugje Franse exclusiviteit aan de feestdagen.