Moët Rosé Impérial

UNFURL THE TIE: OPTIMAAL GENIETEN VAN GEDEELDE VREUGDE EN EEN VERFIJNDE STIJL

 

Neem in 2015 de tijd om te genieten van de oogverblindende energie die geliefden omhult. Moët & Chandon stelt voor: Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie, de stijlvolle champagne in limited edition die Valentijnsdag, en alle andere dagen waarop betekenisvolle momenten worden gedeeld met een bijzonder iemand, een uniek elan geeft. Dit jaar wordt het iconische zwarte lint van Moët & Chandon met sierlijke, vloeiende bewegingen losgemaakt en danst het in de lucht om een krachtige toost uit te brengen met Moët Rosé Impérial.

MAAK HET LINT LOS … EN GENIET VAN SCHITTERENDE MOMENTEN IN GOED GEZELSCHAP!

Al sinds 1886 siert het zwarte lint van Moët & Chandon op elegante wijze de legendarische champagneflessen van het Huis. In 2015 ondergaat het lint een stijlvolle transformatie. Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie biedt een chique, nieuwe manier om samen te genieten van de befaamde Moët Rosé Impérial: een fijn moment met een geliefde, een glamoureuze gelegenheid met vrienden of een vreugdevolle bijeenkomst met familie en dierbaren.

Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie is gehuld in een smaakvolle, ronde verpakking. De inhoud? Een fles Moët Rosé Impérial en de nieuwe, sierlijke ‘Toasting Tie’-glazenhouder. In deze opvallende houder, een herinterpretatie van het lint van Moët & Chandon, passen exquise champagneglazen zonder voet.

De levendige verpakking van Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie in roze en zwart, met elegante lederen accenten, weerspiegelt perfect de fijne, maar opvallende nuances die tot uiting komen in de roséchampagne van het Huis. De verpakking bevat tevens een boekje over Moët Rosé Impérial, speciaal gecreëerd voor de limited edition van Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie.

“Moët Rosé Impérial geeft op aparte wijze uitdrukking aan de stijl van Moët & Chandon. Daardoor creëert de champagne een onvergetelijke smaakervaring”, aldus Arnaud de Saignes, International Director of Marketing and Communications bij Moët & Chandon. “Door zijn levendige, verfijnde karakter is Moët Rosé Impérial dé perfecte champagne om te delen tijdens onvergetelijke momenten met de mensen die we liefhebben.” Moët Rosé Impérial is niet alleen een champagne om van te genieten tijdens het dessert, maar past ook uitstekend bij eenvoudige, kleurrijke gerechten met intense smaken, zoals rundcarpaccio met olijfolie en gemalen peper, ratatouille van verse groenten of een salade van rode vruchten en munt.

LEGENDARISCHE MOMENTEN VOOR DE ROSÉCHAMPAGNE VAN MOËT & ROSÉCHAMPAGNE VAN MOËT & CHANDON

Het roséverhaal van Moët & Chandon begint al in 1794, het vintagejaar met de honderd flessen ‘Rozé’ die Napoleon Bonaparte en zijn moeder in 1801 kochten van Jean-Rémy Moët. Het verhaal wordt vervolgd in 1878, het jaar van de oudste, bestaande fles roséchampagne van Moët & Chandon die is uitgegroeid tot een krachtig symbool. Tot slot is er 1997. Vanaf dat jaar is Moët Rosé Impérial verkrijgbaar als een non-vintagechampagne onder het label Rosé Impérial. Grand Vintage Rosé-champagnes worden nog steeds uitsluitend op de markt gebracht in bijzondere oogstjaren.

In 2015 wordt ook Grand Vintage Rosé 2006 op de markt gebracht, een moderne ode aan vintage roséchampagnes. Grand Vintage Rosé 2006 is de veertigste vintage roséchampagne van het Huis sinds 1920, en volgt op de lancering van de bloemige, volle en succulente Grand Vintage 2006 in 2014. De Grand Vintage Rosé-champagnes van Moët & Chandon zijn gecreëerd volgens één concept: vrijheid. De vrijheid om zich te onderscheiden door een aparte stijl. De vrijheid om zich te koesteren in een belangrijk moment. De vrijheid om te genieten van het unieke karakter van het nu. De Grand Vintage Rosé-champagnes van Moët & Chandon zijn het resultaat van één enkele oogst. Ze weerspiegelen de smaken van één opmerkelijk jaar. Elke Grand Vintage Rosé is dan ook uniek. Het is een van de enige champagnes in zijn soort: dé ultieme ode aan een vluchtig, maar dierbaar moment.

“De krachtige, intense en verfijnde Grand Vintage Rosé 2006 zal door zijn geraffineerde en intense karakter zeker in de smaak vallen bij champagneliefhebbers”, zei Benoît Gouez, keldermeester bij Moët & Chandon.

Grand Vintage Rosé 2006 is een rijpe, volle wijn. Noten van biscuit en peperkoek gaan over in smaken van steenvruchten als kers en pruim, gevolgd door nuances van wilde kruiden (rozemarijn), saffraan en gedroogde roos. Door zijn enigszins zoute afdronk is deze champagne krachtig, complex en aangenaam.

Moët & Chandon is sinds 1743 dé champagne van succes en glamour. Het Huis is vermaard om zijn legendarische stijl, successen en pioniersgeest en liet de wereld kennismaken met champagne. Moët & Chandon is synoniem met de eerbiedwaardigste tradities en de meest eigentijdse genoegens, en viert al meer dan 270 jaar lang met panache de meest memorabele en feestelijke momenten van het leven. Voor Moët & Chandon is succes een kwestie van stijl.

Moët & Chandon deelt champagne met de wereld door zijn aanbod van unieke wijnen voor elke gelegenheid, stemming en smaak. Van de iconische Moët Impérial tot de Grand Vintage-collectie, van de extraverte Moët Rosé Impérial tot de innovatieve Moët Ice Impérial: elke champagne laat mensen genieten van een krachtige fruitigheid, een verleidelijk smaakpalet en een elegante rijpheid.

www.moet.com