Nieuw herfst- en wintersmaakje bij Chaudfontaine Fusion

Dol op water met een fruitige toets? En zonder calorieën? Dan hebben we goed nieuws, want Chaudfontaine Fusion breidt zijn assortiment uit met nog een duosmaak. De variant Mandarijn-Kamille brengt je de perfecte balans tussen citrus en kamille. En dat gecombineerd met het lichtbruisende mineraalwater van Chaudfontaine. Twee smaken die je meteen aan de herfst en winter doen denken.

Het is geen toeval dat Chaudfontaine de nieuwe smaak net nu lanceert: de nieuwe duosmaak past immers perfect bij de aankomende herfst en winter. De smaak van mandarijn zorgt voor een frisse citrustoets, terwijl het zachte kamille doet dromen van de gezelligheid die zo typisch is voor dit seizoen.

Net als bij de andere varianten van Chaudfontaine Fusion werd er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s. Die worden bij het mineraalwater van Chaudfontaine gevoegd, dat ontspringt uit een thermale bron aan de voet van de Belgische Ardennen. Daar neemt het eerst tenminste 60 jaar de tijd, om daarna opgepompt te worden. Dat levert een zuiver, gebalanceerd water op met een perfect evenwicht van minerale bestanddelen. De perfecte dorstlesser dus voor wie houdt van water met een verrassende duosmaak.

En dat weten we blijkbaar allemaal steeds meer te waarderen. De markt van gearomatiseerde waters zette de afgelopen twee jaar een groei neer van maar liefst 40%! Het licht bruisende water met een smaakje van Chaudfontaine Fusion werd in 2017 maar liefst drie keer zo veel verkocht als in 2016.

Praktische info: Chaudfontaine Fusion Mandarijn-Kamille –           Verpakking: PETfles, 500 ml – Verkrijgbaar in supermarkten en ‘on the go’ (bioscoop, tankstations…)