Deliveroo viert op 9 oktober, samen met jou ‘Beer & Pizza Day’

Pizza en bier, dat is een combinatie die velen wel weten te lusten. Het is precies om die reden dat er sedert vele jaren op 9 oktober een internationale ‘Beer & Pizza Day’ bestaat. Deliveroo laat deze unieke dag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseert samen met het bekende pizza-restaurant Otomat een speciale actie om dit te vieren!

Wat velen niet weten is dat pizza en bier een uitstekende combinatie vormen. Otomat, het gekende pizza-restaurant uit Leuven, Gent en Antwerpen, is heer en meester in het combineren van een heerlijke pizza en het perfecte biertje. Deliveroo werkt daarom samen met Otomat om ‘Beer & Pizza Day’ in de kijker te zetten.

Deliveroo voerde recent ook een onderzoek naar de drankkeuze van haar consument:

  • De helft van de Belgische bierdrinkers geeft aan het leuk te vinden om hun bierkeuze aan te passen aan datgene wat ze eten, en dat geldt evenzeer voor mannen als vrouwen.
  • 10% van de Belgische bierdrinkers gaan bij een online bestelling voor eten, hier ook een bijhorend biertje bij bestellen.

Otomat biedt daarom bij elke pizza-bestelling via Deliveroo het perfecte, bijpassende biertje gratis aan. Deze actie zal enkel geldig zijn op 9 oktober voor ‘Pizza & Beer Day’ bij Otomat in Leuven, Gent en Antwerpen.