Nieuwe Carrefour Express :Wezembeek Oppem en metro Roodebeek

De nieuwe Carrefour Express in Wezembeek-Oppem ligt op de hoek van de Jozef de Keyzerstraat.  De winkel strekt zich uit over een verkoopoppervlakte van 293 m² en bevindt zich in een residentiële wijk. De winkel richt zich op wijkbewoners, maar ook op voorbijgangers die snel een aantal inkopen willen doen en tegelijkertijd willen genieten van de kwaliteitsvolle service van de gemotiveerde franchisepartner. De Carrefour Express in Wezembeek-oppem is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour, die als doel heeft steeds het beste beschikbaar te maken voor iedereen.

Franchisepartner Emre Kara die deze nieuwe Express opent in Wezenbeek-Oppem, baat ook de Carrefour Express in Steenokkerzeel uit. Zijn expertise en ervaring zal dus zeker en vast goed van pas komen. Bovendien zorgt de nieuwe Express ook voor lokale verankering gezien het de enige winkel is in Wezembeek. De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Snel winkelen en toch alles vinden om lekker en gezond door het leven te gaan. De Carrefour Express in Wezembeek-oppem biedt dagelijks vers ter plaatse gebakken brood en stokbroden aan. Daarnaast is er een ruime keuze aan verse producten waaronder een selectie vlees, groenten en fruit en ook veel vegetarische producten. Voor leerlingen van naburige scholen en voor omwonenden die niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er tal van kant-en-klare maaltijden: sandwiches, worstenbroodjes, pizza’s, maaltijdsalades en maaltijden om op te warmen. Klanten kunnen er ook terecht voor vers geperst fruitsap, heerlijke koffie, biologische producten, gebraden kip aan het spit of een ruime keuze aan bier. Net als de meeste Carrefour Express is deze winkel exclusief uitgerust met traditionele kassa’s waar klanten cadeaubonnen of zelfs bloemen kunnen krijgen. De supermarkt biedt ook een bezorgservice aan haar klanten.

Heel wat inspanningen op vlak van duurzaamheid. De franchisepartner heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid aangezien deze winkel gebruik maakt van een CO2-koelsysteem evenals LED-verlichting.

Carrefour Express Jozef de Keyzerstraat 8 te Wezembeek-Oppem. Openingsuren: open van 7u tot 20u van dinsdag tot vrijdag, en van 8u tot 20u in het weekend en de volledige dag op feestdagen.

Gloednieuwe Carrefour Express in metrostation Roodebeek

Carrefour breidt verder uit in Brussel verder en opent een nieuwe Express in metrostation Roodebeek. Met de opening van deze nieuwe Express in de Sint-Lambrechts-Woluwe versterkt Carrefour haar aanwezigheid in de metro. Er zijn al andere Express-winkels aanwezig in metrostations Rogier, Delta, Weststation, Noordstation, Zuidstation, Merode, Sint-Guido, evenals in het Zuidstation. Deze nieuwe Carrefour Express van 240 m² richt zich zowel op reizigers als omwonenden en zal ook op zondag open zijn.

De winkel biedt maaltijdoplossingen aan voor elk moment van de dag zoals kant-en-klare maaltijden, sandwiches, snacks, een ruim lunchassortiment maar ook versgeperst sinaasappelsap, heerlijke koffie en vers ter plaatse gebakken brood. Daarnaast is er een ruime keuze aan verse producten waaronder sushi en groenten en fruit, aan vegetarische producten en aan bloemen. Met zijn ruime keuze aan producten is deze nieuwe winkel een praktische illustratie van de “Act For Food”-strategie van Carrefour, die erop gericht is het beste voor iedereen beschikbaar te maken.

Winkels staan steeds dichter bij de consument. Toeval of niet, Carrefour opent niet één, maar twee nieuwe winkels. Naast de Carrefour Express in metrostation Roodebeek opent de retailer met trots ook een Carrefour Express in Wezembeek-Oppem.

Deze nieuwe Express in metrostation Roodebeek in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt de allereerste winkel van franchisepartner Khalil Aaboud. Hij is zeer gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan en deze nieuwe winkel uit te baten. De franchisepartner heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en koos daarom voor een CO2-koelsysteem voor zijn winkel.

Openingsuren : De Express Roodebeek is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot vrijdag van 7u tot 20u en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8u tot 20u. Adres: Roodebeeksteenweg 5 in Sint-Lambrechts-Woluwe