Nieuwe chef in restaurant Le Mystique Brugge

Chef-kok Gregory Slembrouck verdiende reeds zijn strepen in diverse top restaurants. Ondanks zijn jeugdige leeftijd, 27 jaar jong, kan hij reeds een mooi palmares voorleggen. Zijn opleiding mocht hij genieten aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen te Koksijde met tot tweemaal toe een specialisatiejaar tot de Wereldgastronomie en eveneens Patisserie- Chocoladebereidingen. Hij breide er nog twee buitengewone specialisaties aan toe, nl Wereldwijnen én Theesommelier.

Hij had het privilege om gedurende 3 jaar zijn kookcreaties en kooktechnieken te verfijnen bij Kristof Marrannes in de sterrenzaak Restaurant Ter Leepe te Zedelgem. Hij kreeg eveneens de kans om zich verder te verdiepen bij Patrick Devos van het gelijknamig restaurant te Brugge.

De drang naar beter was echter groot en nam dan ook de uitdaging in Restaurant Le Mystique met beide handen aan. ‘Een unieke kans als jonge Chef ’ zegt Gregory zelf. Chef Gregory Slembrouck zet dan ook onmiddellijk zijn stempel op Restaurant Le Mystique met een kaart van typisch Belgische gerechten op basis van de beste lokale ingrediënten doorspekt van Internationale invloeden volgens de waarden van Relais & Châteaux.

Kwalitatief wil Gregory geen compromissen sluiten; een zienswijze waarin hij volmondig wordt bijgetreden door de eigenaars Johan en Isabelle Creytens. De sterrenervaring van Gregory Slembrouck moet zorgen voor een uitstekende presentatie van de vele gerechten, het uitbouwen van een permanent hoogstaande kwaliteit en respect voor de zuivere, natuurlijke smaken van de producten. De wijnkaart is inmiddels uitgebouwd tot een mooie verzameling van uitstekende Europese wijnen. Diverse Franse toppers ontbreken hier niet.

Het authentieke karakter van het restaurant blijft behouden maar krijgt moderne, hedendaagse invullingen door de vrouw des huizes Isabelle Creytens. Met een nieuwe Chef, waait er eveneens een nieuwe wind in de openingsuren. Restaurant Le Mystique denkt hier vooral aan alle generaties, ook deze die liever iets vroeger uit eten aan.  Le Mystique gaat extra vroeg open voor het diner en start vanaf 18.30 uur en gaat extra lang door tot 21.30 uur. Le Mystique is eveneens de uitgelezen venue in hartje Brugge voor de meest sublieme en intieme cocktails, corporate events en Private Dining voor alle bijzondere gelegenheden zoals verjaardag, huwelijk, jubileum,…

Restaurant  Le Mystique – Niklaas Desparsstraat 11 – 8000 Brugge – Tel: 050 444445 Open van dinsdag tot en mrt zaterdag vanaf 18u30. Lunch na reservatie vanaf 8 personen. Viergangenmenu €69 met wijn €95, 5-gangenmenu €85 met wijn €115.  info@lemystique.be – www.lemystique.be